Francis, 49 jaar

Ik ben een blije man en inmiddels een bekende Essenaar

n januari wilde ik echt nieuwe jaar echt goed beginnen. Ik kwam in contact met Body-Update te Essen en de voedingscoach Anja Knobel. Ik ging een nieuwe uitdaging aan samen met Anja.

Samen met Anja hebben we het goed aangepakt. Mijn leven bestond uit eten, veel eten. Daarnaast had ik ook last van slaapapnoe, overal waar ik ging zitten viel ik in slaap. Bij de minste beweging was ik kortademig en bepaalde dingen kon ik gewoon niet meer zelf doen. Mijn familie vreesde voor mijn gezondheid.

Er moest iets veranderen en daar ik al diverse dingen over de werkwijze van Body-Update had gehoord heb ik samen met Anja de stap durven zetten. Anja werkt met het PowerSlim afslankprogramma.

Vanaf dag 1 ben ik het PowerSlim afslankprogramma gaan volgen en dit is de beste beslissing ooit. Ik heb geen honger gekend, ik mocht allemaal lekkere dingen eten. Het PowerSlim assortiment is erg gevarieerd en dus genoeg keuze om steeds iets anders te eten. Ik kreeg door de PowerSlim producten veel meer energie en behield mijn spierkracht. Kortom de beste keuze ooit om met het PowerSlim afslankprogramma te starten.

Toen de eerste kilo’s verdwenen kwamen er de oefeningen in de TFM-warmtecabines bij. Mijn conditie ging sterk vooruit en ik kon steeds beter bewegen. Daarnaast leerde Anja mij een gezond voedingspatroon aan. Mijn buik werd strakker en mijn hele lichaam veranderde.

Ik kan PowerSlim en Anja alleen maar aanraden. We zijn echte vrienden geworden.

Ik ben een blije man en inmiddels een bekende Essenaar 🙂