Caroline

klant body update
Image

Ik ben mijn afslank-avontuur begonnen bij Body-update in januari 2017.
Ik wou, zoals velen, het nieuwe jaar starten met goede voornemens om af te vallen en gezonder te leven. Ik had al veel verschillende afslank-/sportmethodes geprobeerd, vb: shakes, start-to-run, fitness, crash-dieet,… maar geen enkele was met succes. Ik had te weinig zelfdiscipline en miste het extra duwtje in de rug om vol te houden.

Bij de eerste ontmoeting met Anja, stelde ze voor om mee te doen aan de Powerslim-challenge en dit leek me wel wat, ik kon in die periode zelfs nog op restaurant gaan! De challenge bestond uit 4 weken strikte fase van Powerslim in combinatie met sporten. Ik heb dit tot april aangehouden en was tot 11kg kwijt!
Tot op heden sport ik nog steeds bij Anja en ben ik overgeschakeld op gewone voeding en ben ik in totaal 14kg vermagerd.
Ik voel me dankzij Body-update beter in mijn vel, door de correcte, vriendelijke en persoonlijke sfeer die er heerst in de studio, voel ik me niet raar bekeken door anderen.

We zijn hier allemaal met eenzelfde doel, onszelf beter doen voelen in ons eigen lichaam. Die sfeer is voor mij een meerwaarde, wat betekent dat ik nog steeds bij Anja over de vloer kom.
Ze is iemand die recht op haar doel afgaat en eerlijk advies geeft, alsook geeft ze je net dat duwtje in de goede richting als ze merkt dat het even moeilijk met je gaat.
Anja is qua begeleiding een persoon die zich voor de volle 100% geeft, de andere 100% moet uiteraard uit jezelf komen.
Ze neemt echt de tijd voor je en doet er alles aan, om er voor te zorgen dat je samen je einddoel voor de volle 200% kan bereiken!

Bedankt Anja!

Meer getuigenissen