Sandra

sandra body update
Image

Twee jaar geleden heb ik besloten dat het eindelijk wel eens tijd werd dat ik drastisch ging vermageren. Ik had in de loop van de jaren al verschillende diëten gevolgd, op mezelf, maar het enige effect dat dit had, was een jojo-effect.

Na het lezen van een berichtje op facebook heb ik een afspraak gemaakt bij Anja, van Body Update voor een proefles en wat uitleg over sporten en voeding. De spreekwoordelijke drempel die ik voor haar huis moest overwinnen, was enorm hoog maar zij weet als de beste hoe ze hiermee om moet gaan en als snel voelde ik me op mijn gemak.

Na een eerste proefles in de TMF-cabine zijn er gelijk een aantal afspraken vastgelegd want hiermee wilde ik graag aan de slag. In eerste instantie heb ik ervoor gekozen om twee keer per week te komen sporten en ben ik op mezelf op mijn eten gaan letten.
Dit werkte goed en al snel was ik ettelijke kilo’s kwijt.
Na een tijd werd het echter moeilijk om nog verder af te vallen en besloot ik dan toch maar eens te proberen of de Power Slim producten iets voor mij waren. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten en was eerder sceptisch. Zou ik geen honger gaan lijden ? Zou het wel lekker zijn ? Moet ik nu altijd andere dingen eten dan mijn gezin ?

Maar dit bleek allemaal 100% mee te vallen. Honger ken ik niet, ik eet enorm lekker, en kan gewoon met de rest van het gezin mee-eten, mits een kleine aanpassing hier en daar. Er is zo’n grote variatie aan producten dat het ook zeker niet eentonig wordt en er zijn tal van lekkere receptjes te vinden.

Nu ben ik iets meer dan 40 kg verloren en een totaal andere vrouw dan degene die twee jaar geleden bij Body Update binnenkwam. Door het verliezen van de kilo’s is het zelfvertrouwen langzaam aan het groeien. Ik kom terug graag terug onder de mensen, vind het niet meer vervelend om over een druk plein te wandelen en ga nu zelfs graag shoppen. Ik kan terug van het leven genieten doordat ik mezelf terug liever ben gaan zien.

Ik heb geleerd dat een mens veel kan bereiken als ze wilt, en met de hulp van een geweldige coach als Anja is dit nog niet eens zo moeilijk…