Cindy

Wanneer heb je powerslim gevolgd ? Kun je wat vertellen over jou afslankproces ?

Ik ben begonnen met powerslim eind mei 2016. Na de nodige informatie van mijn coach Anja Knobel ben ik vol goede moed begonnen , samen met sporten in de infrarood cabine bij Anja . In het begin was het wat zoeken voor mij want ik had een heel slecht eetpatroon maar na een paar weken lukte het me aardig . Vooral groenten eten bij lunch EN diner was aanpassen . Door 6 keer op een dag te eten had ik zo goed als geen hongergevoel . De kilo´s vlogen eraf en dat was de motivatie om door te gaan . Ik stond er van versteld dat ik het zo goed kon volhouden , dat kwam ook door de variatie in powerslim producten , zo werd het niet saai . Ik had het doel om 20kg af te vallen en dat doel bereikte ik al in november 2016 . Ik voelde me zo goed dat ik nog wat extra kilo´s wou vermageren omdat het eigenlijk zo goed ging . Vanaf december ben ik beginnen afbouwen met powerslim maar dat vond ik best wel eng want ik was bang terug bij te komen dus ik deed het rustig aan . Na het eten van ´gewone´ voeding had ik vaak een schuldgevoel maar ik viel nog kilo´s af door evenwichtig te eten samen met powerslim . In maart 2017 was ik 29 kilo afgevallen en heb toen de beslissing genomen om  te stoppen met powerslim. Ik voelde me geweldig en was trots op mezelf over dit resultaat.

Hoe lang is het geleden je je streefgewicht hebt bereikt ?

2 jaar geleden

Heb je je streefgewicht geheel vast kunnen houden ?

De eerste maanden wel . Maar na de vakantie was ik 3 kilo aangekomen maar heb toen vrij snel terug 2 kilo kunnen verliezen door terug 6 keer op een dag te eten en mijn voeding terug wat aan te passen . Ik had het dus goed onder controle . Maar na de winter ben ik weer 7 kilo bijgekomen die ik er moeilijk terug af kreeg de motivatie was ook wat weg want ik vond het wel oké zo ik was tenslotte nog dik 20 kilo lichter dan vroeger . Maar na de zomervakantie kreeg ik het toch moeilijk met die extra kilo´s dus ben ik terug gaan sporten bij Anja . Het lukte me om 2 kilo te vermageren maar mijn gewicht bleef schommelen , het lukte me niet terug naar mijn streefgewicht te komen . Anja heeft me toen gemotiveerd om mee te doen met de powerslim challenge . 4 weken strikte fase powerslim en ik ben op 1 kilo na weer op mijn streefgewicht dat ik nu weer 2 maanden volhoud.

Wat heb je geleerd tijdens power slim programma en pas je dit nog steeds toe ?

Ik heb geleerd om 6 maaltijden per dag te nemen . Ontbijt , lunch , diner en 3x een tussendoortje . Dat helpt het hongergevoel te onderdrukken . Ik eet veel groenten , eet bijna geen aardappelen meer en eet koolhydraat arm brood . Ik gun mezelf regelmatig iets lekkers maar dan weet ik dat ik de volgende dagen goed moet opletten . Ik heb ook geleerd om veel water te drinken .

Hoe heb je de hulp van je coach ervaren ?

Zeer positief ! Zonder Anja had ik dit nooit gekund . Ze heeft me altijd goed begeleid in mijn afslankproces , tips gegeven en me gemotiveerd wanneer het even wat minder ging . Ik heb geleerd dat ik iemand nodig heb die achter mij staat . Ik kreeg ook wel de steun van mijn gezin maar Anja wist altijd precies hoe ze me terug moest motiveren . Ik merk dat ik nu nog steeds die steun kan gebruiken , je wilt het goed blijven doen want elke week is er dat weegmoment en je wilt niet teleurstellen ook niet voor jezelf . De begeleiding heb ik echt nodig ook wanneer mijn doelen zijn bereikt . Het is als een soort stok achter de deur bij wijze van spreken .

Wat vond je lastiger afvallen of op gewicht blijven ?

Voor mij is dat op gewicht blijven . Tijdens je afslankproces eet je strikt je powerslim producten , dan weet je dat je goed bezig bent maar nadien is het toch wel doseren en keuzes maken . Maar door powerslim heb ik wel geleerd hoe en wat ik mag eten .

Hoe voel je je nu ? Wat heeft power slim voor jou betekent ?

Powerslim heeft mijn leven veranderd . Ik kampte al heel lang met overgewicht en geen enkel dieet kon ik volhouden . Maar powerslim gaf mij de oplossing. Nu is het wel gelukt en ik ben toch wel enorm trots op mezelf wat ik heb verwezenlijkt . Ik heb veel meer energie , kom graag onder de mensen en heel belangrijk ik kan naar mezelf kijken in de spiegel . Ik ben een ander mens geworden , ik heb veel meer zelfvertrouwen.