Het succesverhaal van Oona Francken

Door te veel ongezonde voeding en een slecht eetpatroon
is mijn gewicht in een paar jaar tijd toegenomen met 10 kilo. Mijn broeken waren te klein en alles zat te strak. Hierdoor voelde ik me niet meer goed in mijn vel.
Kortom ik had de fit verloren om te gaan sporten en een goed eetpatroon aan te houden. Ik wilde hier graag verandering in brengen.

Ik wilde terug energie hebben en me weer goed in mijn vel voelen. Ik had al eerder van PowerSlim gehoord en zag dat er een center bij mij in de buurt was Body-Update Essen. Ik klopte aan voor hulp bij mijn PowerSlim coach en besloot te starten met PowerSlim.

Mijn coach Anja heeft mijn geholpen om een goed evenwicht te vinden in voeding en sport. Tijdens het PowerSlimmen was het niet perse nodig om te sporten, maar mij bracht het extra voldoening in deze kleinschalige afslank- en sport studio.

Al snel begon ik resultaat te zien en voelde ik mij steeds fitter en strakker.
De PowerSlim producten waren erg lekker! Door het brede assortiment aan producten heb ik tijdens het programma gevarieerd kunnen eten. Mijn coach Anja heeft mij een nieuw eetpatroon aangeleerd waardoor ik weet hoe ik de balans terug heb gevonden.

Het contact met Anja is nog steeds erg fijn, ik kan altijd bij haar terecht en bij haar voel ik mij op mijn gemak. Ik ben nu 10 kg vermagerd en met de zomer inzicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes.

PowerSlim was voor mij makkelijk vol te houden. Ik zou het daarom ook iedereen aanraden.

Ik voel me nu weer goed in mijn vel. Als ik de combinatie van gezonde voeding en beweging blijf volhouden, zal ik goed op mijn gewicht blijven. Ook blijf ik 1x per week bij Anja sporten.Voel jij je hetzelfde als ik toen?
Neem dan zeker contact op met Anja op van Body-Update Essen

Liefs

Oona