Be Good – Maaltijdbox

Start vandaag

Warme maaltijden die ook passen in de Ketogene leefwijze.

Niet meer steeds hoeven te piekeren “wat eten we vandaag”?

Wij stellen voor jou wekelijks een uitgebalanceerd menu samen. Je kookt de eenvoudig te bereiden maaltijden en kan zonder zorgen genieten van je gezonde en actieve levensstijl.

Jij bestelt je box en wij gaan voor jou aan de slag.


Kies welke box het beste bij je past.

Neem jij een kookbox voor jou alleen? Kook je voor het gehele gezin? Maak eenvoudig je keuze in het aantal personen. Kies hoeveel gerechten je wenst te ontvangen. Wij gaan voor jou aan de slag.

Wij kiezen steevast voor zo puur mogelijke ingrediënten. We werken hiervoor samen met een aparte leverancier voor vlees, vis en gevogelte waardoor wij jouw producten van topkwaliteit kunnen leveren.


Geen stug abonnement maar alle vrijheid.

Bij ons geen verplichting tot een stug abonnement. Wens je éénmalig een box te ontvangen? Wil je af en toe een box bestellen? Dat kan!

Je besteld via het contactformulier de box naar keuze en ontvang je nadat je je bestelling hebt gedaan een bericht met het te betalen bedrag en rekeningnummer.

Na ontvangst van je betaling regelen wij jouw box. Zonder betaling en/of betalingsbewijs geen box.


Een perfect en gekoelde levering.

Op maandagavond worden de boxen bij jouw thuis geleverd tussen 17.00u-22.00u in een speciaal ontwikkelde koelbox. Je ontvangt op de dag van levering een bericht met een geschat leveruur.

Jij kookt dan een hele week gezond, wanneer het jou het beste uitkomt. De producten in de boxen hebben een houdbaarheidsdatum die toelaat om de gerechten de hele week te gebruiken, wanneer het jou past. Het kortst houdbare product is meestal tot vrijdag houdbaar. Wens je ze later klaar te maken, bewaar dan de verse producten in de diepvries.

De boxen kunnen besteld worden op woensdagavond voor 21u.

De levering is dan iedere maandag en ontvang je een ophaal sms voor levering op het door jou opgegeven adres voor die maandagavond.

Van zodra je de box opent zie je de recepten behoren bij de gerechten in je box zitten.

Dit heb je zelf in je keukenkast.

Een gezonde levensstijl gaat verder dan enkele gezonde maaltijden per week. Het is ook belangrijk om gebruik te maken van gezonde ingrediënten en smaakmakers bij de bereiding van je ontbijt, lunch, snack en avondmaal. We gaan er daarom vanuit dat je zelf een aantal basis ingrediënten steeds in je keukenkast hebt zoals; oliën, boter, azijnen, peper, zout, gedroogde kruiden……Die kan je dan naar smaak gebruiken bij de bereiding van je gerechten uit je wekelijkse box.

Speciale, minder alledaagse kruiden krijg je in een handige gebruiksportie van ons, zoals bijvoorbeeld komijn, gemberpoeder of kurkuma.

De maaltijden bevatten dus geen paste, rijst of aardappelen maar meer vlees, vis en gevogelte hetgeen ook de prijs mede bepaald.

Image

Image

De Body-Update Begood Maaltijd Box bestaat uit 3 of 4 maaltijden per week. Uiteraard spelen ook de andere maaltijden die je dan eet een grote rol indien je in Ketogene stijl wilt blijven en/of wilt afvallen.

De hoeveelheid koolhydraten in de meeste gerechten zijn zo dat ze in de Ketogene leefwijze passen.Let er wel op als je PowerSlim gebruikt dat je de hoeveelheden van PowerSlim respecteerd.

Om jouw maaltijden goed te kunnen inplannen worden per gerecht de eiwitten, vetten en koolhydraten nauwkeurig bepaald.


De Body-Update Begood Maaltijd Box is een koolhydraatarme kookbox. Er zullen dus nooit aardappelen, rijst, pasta, brood en dergelijke inzitten. Er is een grote variatie binnen de koolhydraatarme voedingswijze.

Zo heb je mensen die alleen de geraffineerde koolhydraten weren, de andere die een totaal van max. 25gr-40gr koolhydraten per dag aanhouden dus de ketogene leefstijl hanteren en dan heb je ook de PowerSlim leefwijze.


Vergelijking

Hellofresh: goedkoper, maar zij geven 90gr proteïne per persoon (vlees, vis, gevogelte) en is niet suikervrij.

Sanabox: heeft 150gr proteïne, maar die is niet volledig koolhydraatarm (wel rijst, pasta of aardappelen) Bovendien is deze box duurder (4x4 is €99,--)

Bij Body-Update Begood maaltijd box is dit ook 150gr proteïne per persoon maar 100% vrij van toegevoegde suikers dus meer vis, vlees, gevogelte.
Aantal personen Prijs voor 3 maaltijden Prijs voor 4 maaltijden
1 persoon €60,00 (1x3) €62,00 (1x4)
2 personen €67,00 (2x3) €72,00 (2x4)
4 personen €82,00 (4x3) €92,00 (4x4)
Stuur me een bericht voor je keuze door te geven!
Hieronder vind je het overzicht van de maaltijden voor de komende weken.

Voor de week van 1 juni

Vis met pistachekorst met frisse ovengroenten (aubergine en koolrabi)

groene curry van kip (gele paprika en sluimererwten)

rundstataki met komkommer-avocadosalade

Ovenschotel van groenten met grillkaas (aubergine en courgette)

Zalm met paksoi en witloof in de oven

Kalkoenreepjes met rode biet en raapjes

Maaltijdsalade met warme parmaham en noten (aubergine)

Laagjestaart van courgette met mozzarella

Vis met aspergetippen en gewokte peulen

Courgettini met gewokte kip, champignons en groene pesto

Rundsreepjes met pittige groenten (broccoli en rode paprika)

Zuiderse groenteschotel met parmigiano

Zalm met een trio van champignons

Kippendrumsticks met zuiderse groenten

Gehaktballetjes met groene groenten

vegetarische groentenomelet (puntpaprika)