bringafriend

Het zijn de “BRING YOUR FRIEND” dagen bij E-Fit!

Neem jouw vriend, vriendin, zus, broer, tante, neef, buurvrouw of buurman mee naar
een E-Fit filiaal.

Wat krijgt jouw Friend?
- 1 gratis en vrijblijvende E-Fit sessie
- Indien jouw Friend start met een E-Fit traject: een GRATIS E-Fit outfit t.w.v. €49 🤑

Wat krijg jij?

Jij wordt beloond met 2 GRATIS E-Fit beurten. En hoe meer leden je aandraagt, hoe meer GRATIS E-Fit beurten jij ontvangt! 🤩
Haast je want de actie is geldig t.e.m. 30/11/2020
*De friend is een nieuwe E-Fitter


Kun je niet wachten en kom je liever op een ander moment? Boek dan nu een GRATIS proefsessie met een intakegesprek en bodymeting!

Ik ben Anja,

54 jaar, ik heb een vriend en ben moeder van een 18 jarige tweeling. Het gezin bestaat ook al jaren uit een aantal plus kinderen en plus kleinkinderen.
Als puber en daarna worstelde ik zelf met mijn gewicht en wist ik me niet te houden aan gezonde eetgewoontes. Door zelf te starten met sporten en begeleiding te krijgen in eetgewoonten maakte ik de klik.

Ik heb mijn eigen unieke concept ontwikkeld en erin verwerkt alle ingrediënten wat mij heeft geholpen mijn doelen na te streven. De ervaringen uit het verleden dragen hieraan bij. Tijdens het afslankproces leg ik de focus op de achterliggende factoren van jouw leefstijl.
Jouw eetgedrag, beweging en toekomst visie. Ik zorg ervoor dat jij een evenwichtig patroon vindt dat je vol kan houden en dat ervoor zal zorgen dat je niet hervalt.

Jij leert omgaan met alle valkuilen. Achter iedere klant zit een persoonlijk verhaal van hoe, wat en waarom. Dat kan positief of negatief zijn, maar de achtergrond kennen is het begin van succes. Oona is het 3e Belgische model op rij van Body-Update. Wil jij dat ik jou ook op weg help laat het dan zeker weten.
Lieve groetjes
Anja

Image