E-Cycling by body-update

E-Cycling by body-update

E-Cycling: haal meer uit je workout!

Beat your competition met E-Cycling van E-Fit. Je haalt meer uit je workout in slechts 20 minuten. Daarnaast krijg je een hogere calorieverbranding, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht én een grotere explosiviteit.

E-Cycling:

…Voor amateurs en voor professionals
…Individuele trainingen max. 2 personen

De E-Cycling trainingen genereren 36 000 microcontracties in 20 minuten.
Het E-Cycling pak activeert meer spierzones die je gebruikt tijdens één pedaalslag. Dat zorgt ervoor dat een E-Cycling sessie extremer en meer effectief is dan de traditionele trainingsmethode. Een E-Cycling sessie is 3 keer intensiever en effectiever dan een standaard 60 minuten fietstraining. Een bijkomend voordeel is dat het blessures voorkomt. Effectivititeit en veiligheid zijn uiterst belangrijk, niet alleen tijdens trainingen, maar ook tijdens een revalidatie.

De De e-pads zijn zodanig gepositioneerd dat alle spieren die gebruikt worden tijdens een pedaalslag, geactiveerd worden. Naast de beenspieren, krijg je er een core (buik en onderrug) training bovenop. Want een goede positionering op de fiets is belangrijk om rugklachten te voorkomen.

Met deze training krijg je in 20 minuten:

• een explosievere versnelling 
• een beter uithoudingsvermogen van de spieren
• een algemene krachtontwikkeling in de benen.
• een enorm hoge calorieverbranding
• een training van de core

E-Cycling: de nieuwe vorm van spinning

E-Cycling wordt toegepast voor max. 2 personen. Met de vernieuwde spinningles creëer je terug een extra uitdaging. Ideaal voor als je weinig tijd hebt maar toch een efficiënte fietstraining kan gebruiken.

Deze unieke ervaring voelt aan als een feestje door de pompende muziek. Je traint afwisselend op interval en kracht. Daarnaast is de de kleinschaligheid niet overweldigend.  Ideaal voor de motivatie! Train je samen met vriend(in), partner dan kan de “competitiedrang” wel naar boven komen. 🙂

‘De getuigenis van Oliver Naesen’

Oliver Naesen (29) is één van de Belgische toppers in het wielrennen. Tijdens de coronalockdown heeft hij, zoals hij het zelf noemt, een pain cave geïnstalleerd om te kunnen trainen. Twee keer per week gaat hij ‘all in’ voor een intensieve trainingsessie. Hiervoor heeft hij zijn zolder omgetoverd tot een klein fitnesscenter. Zijn nieuwste snufje is de E-Cycling training van E-Fit, met behulp van de elektrodenbroek wordt iedere spiergroep die nodig is tijdens een pedaalslag, doeltreffend getraind.

NIEUW: Fast recovery gel

De fast recovery gel is een unieke herstelgel voor een maximale recuperatie en een optimaal herstel van vermoeide en belaste spieren. Breng de gel aan na een E-Fit E-Cycling sessie, na een wedstrijd of elke andere zware belasting. Ze is ook ideaal ter verlichting van spierkrampen na een workout! 

 

RECOVERY GEL
•  Snel herstel na spiertraining
•  Verlichting spierkrampen
•  Vermoeide spieren verlichten

Wij houden u Fit & Healthy

Anja Knobel

Zaakvoerder

Max Zoon Anja Knobel

Fitness ondersteuning

Scroll naar top