E-fit Gels

Image

Beste E-Fitter,

We stellen jullie graag onze nieuwe productlijn voor!

Een gamma E-Fit gels die hoofdzakelijk bestaan uit natuurlijke ingrediënten met een afslankende en / of helende werking op het lichaam.

Hieronder vind je onze 5 E-Fit gels met ingrediënten uit de natuur:

Image

ANTI-CELLULITE GEL

De anti-cellulite gel is een contourbalsem die overtollig vocht snel en efficiënt afdrijft en de huid merkelijk strakker en gladder maakt.

Prijs: €24,95

Lees meer

FAST RECOVERY GEL

De fast recovery gel is een unieke herstelgel voor een maximale recuperatie en een optimaal herstel van vermoeide en belaste spieren, na een E-Fit sessie, na een wedstrijd of elke andere zware belasting. Ook ideaal ter verlichting van spierkrampen na een E-Fit sessie! Daarnaast een verlichtende gel voor pijnreductie.

Prijs: €24,95

Lees meer
Image
Image

SIXPACK GEL

De sixpack gel stimuleert de vetverbranding tijdens het opbouwen van spiermassa, zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid en drijft overtollig vocht af in en rondom het spier- en peesweefsel. Terwijl de anti-cellulite gel geschikt is voor de dijen en armen, is de sixpack ontwikkeld voor de buik. De verhoudingen liggen anders.

Prijs: €24,95

Lees meer

COLD RELIEVE GEL

De cold relieve gel is een sterk koelende gel voor een langdurige en diepwerkende afkoeling van gevoelige, gekneusde of ontstoken spieren en pezen. Volgens Sport Vlaanderen staan 80% van de Vlamingen regelmatig op met een kwaaltje. Met de 3 gels: Cold relieve, Hot relieve en de Fast recovery gaan je klanten fitter en energieker door het leven.

Prijs: €24,95

Lees meer
Image
Image

HOT RELIEVE GEL

De helende gel, hot relieve, is een langdurig verwarmende gel, voor opwarming bij een E-Fit sessie, bij andere sporten en het verwarmen van pijnlijke spieren, pezen en gewrichten.
De hot relieve is een uitstekende vervanging van het kersenpitkussen. De behandelde zones kunnen van 1u tot 1,5u warm.

Prijs: €24,95

Lees meer