De beste sportstudio in Essen!

Op zoek naar een multidisciplinaire sportstudio in Essen waar je naast toegang tot
de beste Electro-Fitness apparatuur ook terecht kunt voor personal training,
groepslessen en business coaching.
Dan ben je bij Body-update.be aan het juiste adres!

Vraag meteen een gratis intake aan en beleef de ultieme sportervaring!

t
Oprechte doelen
t
Deskundige medewerkers
t
Goede balance
t
Huiselijke sfeer

Over onze sportstudio in Essen

Body-update.be is dé sportstudio in Essen voor een effectieve en persoonlijke trainingservaring. Binnen Body-update.be sta jij als klant centraal. Wij weten dat iedereen andere doelen heeft en verschillende activiteiten leuk vindt om te doen. Daarom bieden wij diverse trainingsmogelijkheden aan om jouw doelen zo effectief mogelijk te kunnen bereiken. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor: Electro-Fitness, personal training en groepslessen.

En dat is niet alles. Bij Body-update.be zetten wij altijd jouw gezondheid voorop! De sportstudio beschikt over de nieuwste Electro-Fitness-apparatuur.

Kortom, bij body-update.be hebben wij alles in huis om jou de ultieme sportervaring te bieden en meer, dankzij een combinatie van sport en Electro-Fitness. Dus ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om af te vallen, spiermassa op te bouwen of gewoon fitter te worden? Dan ben je bij body-update.be aan het juiste adres!

Fitness abonnement bij Body-update.be

20 Electro-fitness
sessie

499
 • Bodyscan
 • Personal coaching
 • Voeding advies (indien gewenst)
 • Fitplan op maat
 • E-waer twv €50,-
POPULAIR

10 Electro-fitness
sessies

299
 • Bodyscan
 • Personal coaching
 • Voeding advies (indien gewenst)

VIP-allround 20 Electro-Fitness sessies

550
 • Bodyscan + Uitgebreide Vitaliteitscheck
 • Personal coaching
 • Voeding advies (indien gewenst)
 • Fitplan op maat
 • E-waer twv €50,-
 • toegang tot al onze electro-fitness disciplines

Body-update, een echte aanrader! Sporten waar je voortdurend gemotiveerd wordt door Anja. Ze is een geweldige coach waar je altijd terecht kan voor je gezellig babbeltje en bij een dipje zorgt zij weer voor een positieve noot ?!

Ben ondertussen al 10kg kwijt, dankzij vriendelijke begeleiding en een gezellige sfeer in deze kleinschalige studio! Dit is een pluspunt voor mij! Ik ben geneigd om net dat beetje beter mijn best doen, wanneer ik in de gaten wordt gehouden! niets dan lof voor deze studio! Anja neemt echt de tijd voor je, om er voor te zorgen dat je je einddoel samen kan bereiken!

Anja,super blij met wat ik heb kunnen bereiken bij jou .. een gewonnen bon heeft me terug lekker in men vel doen voelen door jou aanbevelingen en het sporten,ik ben super content en jij bent een super coach,doe zo verder,dikke pluim voor jou

Ik heb een fijne ervaring gehad met het E-fit toestel. Met Anja haar begeleiding, haar motivatie en haar voedingsschema heb ik een mooi resultaat bereikt. Bedankt Anja!

De E-fit gaf mij het duwtje in de rug om extra kilo’s te verliezen. Bedankt voor de goede begeleiding, Body-Update team!

Body-Update een kleinschalige studio,waar je jezelf meteen thuis voelt,je kan er verschillende oefeningen doen zoals step,fietsen en het nieuwste de E-fit. Anja geeft professionele begeleiding ze maakt tijd voor je en is altijd in voor een gezellige babbel,kortom Anja je bent een geweldige meid!!

Anja,super blij met wat ik heb kunnen bereiken bij jou .. een gewonnen bon heeft me terug lekker in men vel doen voelen door jou aanbevelingen en het sporten,ik ben super content en jij bent een super coach,doe zo verder,dikke pluim voor jou 👍

Veel meer dan een sportstudio

Plan jouw intake

Vul hieronder je gegevens in om een intake aan te vragen en voor meer informatie over onze mogelijkheden!