Body-update

Electro-Revalidatie/Rehabilitatie of na je Bevalling.

Electro-Pijnreductie vermindert niet alleen chronische pijnen door te trainen zonder gewrichtsbelasting, maar kan ook de rugschool vervangen. Ease the pain with Electro-Fitness! We verdoven de zenuwpijnen (T.E.N.S.) wat instant verlichting geeft, de diepliggende spieren verstevigen we en hierdoor ontlast je jouw wervels en tussenwervelschijven, sneller herstel van pijn, verkrampte spieren maken we los met een speciaal micromassage programma en The Deep Health Treatment met infrarood. 

Verder heeft 1 op de 5 volwassenen chronische spier- en gewrichtsproblemen, zoals rugproblemen, artrose, reuma, trapezium syndroom, fybromyalgie, frozen shoulder, migraine, fantoom en zenuwpijn. Bij deze E-pijnreductie werken we aan deze chronische pijnen.

Dit toestel kan worden gebruikt als medisch hulpmiddel voor preventie- en revalidatiedoeleinden. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor er meer aanvoer is van zuurstofrijkbloed. De infrarood neemt de oorzaak niet weg, maar zal het genezingsproces ondersteunen. De behandelingen zijn volledig pijnloos en ontspannend. Dit toestel is een echte aanrader!

Na je Bevalling:

Dit is de aangewezen trainingsmethode.

  •  Verstevigen van zwakke spieren en bekken
  •  Minder cellulitis
  •  Platte buik
  •  Huidversteviging
t
Oprechte doelen
t
Deskundige medewerkers
t
Goede balance
t
Huiselijke sfeer