Power slim

Als je wil afvallen dan moet het wat vooruit gaan, nietwaar?!

Bij Body-Update houden wij het graag makkelijk voor u. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor u het makkelijker volhoudt en u heeft persoonlijke coach.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).
Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden. Je hebt hierdoor dan ook geen energie verlies.

Het programma kent een aantal fases, opgedeeld in meerdere stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten.
De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst. PowerSlim biedt dat steuntje middels haar grote variatie in producten en begeleiding.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.
PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.
Nog een voorwaarde voor succes: het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse (gezins)leven.

Laat ons jou ervan overtuigen dat PowerSlim anders is. Gratis intake.

Obesitas

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen, maar kom je steeds weer aan?

Weet je niet meer hoe je eraan moet beginnen? Heb je drempelvrees voor het onbekende? Bij Body-Update werken wij voor jou ook 1 op 1.

Eerst verlies je met het PowerSlim dieet je eerste kilo's door gezond te eten en met een 1 op 1 persoonlijke coach. Daarna zoeken wij binnen het Body-Update concept een manier van bewegen die bij jou past. (max.5 personen per sportsessie)

Heb jij die stok achter de deur nodig en de juiste motivatie naar een gezonde leefstyle Dan ben ik er voor jou!

Met PowerSlim gaan lekker eten én afvallen hand in hand!

Een intake gesprek en/of vrijblijvende proefles zijn gratis!

Contacteer ons!

Onderhoudsprogramma

Onderhouds-
programma

Onderhoudsprogramma

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven?

Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! Body-Update is gespecialiseerd in begeleiding om op gewicht te blijven en een terugkerend patroon van afvallen en aankomen te doorbreken.

U kunt tegen een gereduceerd tarief een onderhoudsprogramma volgen. Daarbij moeten we wel realistisch blijven, want een programma waarbij je honger lijdt kan je niet volhouden en is schadelijk voor je. Dus dat wil je dan ook niet! Gezondheid is erg kostbaar, niet?! Je wil graag een gezinsleven en/of sociaal leven combineren met afvallen. Er zijn nu eenmaal leukere dingen dan je 10 weken opsluiten omdat je wil afvallen, toch?!

Dus geen 6 rare papjes gedurende 10 weken, want jij wil iets knabbelbaars eten, je hebt tanden gekregen nietwaar?!