Samen Slank Zomer Challenge!

Start is in de week van 10 mei en duurt 30 dagen. Bij jouw start van de strikte fase met PowerSlim ontvang jij bij de gezamelijke kickoff ter plaatse een leuke goodybag. De kickoff vindt plaats buiten in de tuin van de nieuwe locatie in sessies van 10 personen geheel volgens de geldende regels.

Wat is deze challenge nu precies? Bij de start krijg je uitleg over de werking van PowerSlim en kunnen we al proevende kennismaken met de producten. Bij deelname ga je dan een ‘groepsovereenkomst’ aan voor de te verliezen kilo’s (wegen is NOOIT in groep). Iedere week melden we het totaal aantal verloren groepskilo’s van de groep. Je ontvangt regelmatig een weetje, recept, opdracht of tip in de vorm van een weekopdracht. Er is een whatsapp groep waar je zelf ook opmerkingen/vragen/moeilijke momenten/recepten in kunt zetten. Zo wordt je de gehele tijd gemotiveerd. Deze challenge is door PowerSlim in een geheel fris nieuw jasje gestoken. Aan het einde van challenge komen we terug samen en klinken we op het eindresultaat met iets lekkers erbij en delen we onze ervaringen met een gezellig samenzijn in de tuin van de nieuwe locatie.       Je ontvangt dan ook jouw persoonlijke certificaat.

We geven een leuke attentie aan degene met de leukste apps en/of social mediaposts uiteraard laatste met tag #body-update en we verloten een mooi cadeau onder de deelnemers. Wij gaan stralend de zomer in! Doe jij met ons mee? Opgeven kan t/m 5 mei via het contactformulier op de website. Hierna ontvang je verder info.

BRING A FRIEND ACTIE: we kunnen in deze tijd niet zomaar een FRIEND meebrengen dus ook dan horen we dit graag via jou vooraf. Start jouw FRIEND  ook daadwerkelijk met deze challenge dan ontvang jij een gratis productdoosje als cadeau (jouw friend mag nog niet bekend zijn bij ons)

Scroll naar top