Suppletie advies​

Suppletie advies​

Voedings Supplementen coach

Het verbreden van mijn kennis op voeding- en coaching gebied is voor mij erg belangrijk.

Soms valt een cliënt niet af, hoe goed hij of zij ook zijn/haar best doet. Is er sprake van darmen of hormonen die uit balans zijn? Ervaart de cliënt veel stress?

Inmiddels weten we dat er belangrijke factoren zij die het afvallen kunnen belemmeren, waardoor dit mooie doel niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dit is frustrerend en demotiverend voor met name de cliënt, maar ook voor mij als coach.

Afvallen stagneert?

Onze organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, bloedsomloop, immuunsysteem en onze hormonen. Een verstoring in één van deze systemen kan ervoor zorgen dat het afvallen stagneert waardoor doelen niet behaald worden. 

Het liefst zou ik natuurlijk willen dat 100% van mijn cliënten het resultaat kan behalen wat ik iedereen gun: een slank en bovenal gezond lichaam! PowerSlim, mijn waardevolle partner in koolhydraat arm eten, heeft uitgebreid en grondig onderzoek verricht om het slagingspercentage verder te optimaliseren.

Waardevolle supplementen

Het is gelukt! 

PowerSlim heeft een reeks supplementen ontwikkeld die het afvallen ondersteunen wanneer dit stagneert ten gevolge van bepaalde afvalstoffen, hormonen, ongezonde darmen en/of stress in het lichaam. 

In mijn ogen een hele mooie, waardevolle en belangrijke toevoeging aan het PowerSlim concept. Je kunt de supplementen ook gebruiken ZONDER  dat je het PowerSlim dieet aan het doen bent. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Wij houden u Fit & Healthy

Anja Knobel

Zaakvoerder

Max Zoon Anja Knobel

Fitness ondersteuning

Scroll naar top