Onder persoonlijke begeleiding
afvallen en op gewicht blijven?

Je voelt wellicht dat er verandering nodig is in je leven en dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Mogelijk heb je al verschillende manieren geprobeerd om hier verandering in te brengen, maar tot nu toe zonder succes. Bij PS. food & lifestyle begrijpen we hoe lastig dit kan zijn. Benieuwd naar wat het PS. food & lifestyle programma voor jou kan betekenen?

Wat eet je dan precies?

Gedurende het programma ga je niet minder eten, maar anders: minder koolhydraten en meer eiwitten.

Met ongeveer zes eetmomenten per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Je combineert PS. food & lifestyle producten met groenten, vlees en vis. Wij leren jou om te genieten op een verantwoorde manier!

De voordelen op een rij!

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw body & health doelen worden behaald.

Ik ben Anja, 58  jaar, ik heb een vriend en ben moeder van een 22 jarige tweeling. Het gezin bestaat ook al jaren uit een aantal plus kinderen en plus kleinkinderen. Gezellig druk dus.

Als puber en daarna worstelde ik zelf met mijn gewicht en wist ik me niet te houden aan gezonde eetgewoontes. Door zelf te starten met sporten en begeleiding te krijgen, ook in eetgewoonten, maakte ik de klik.

Het klinkt cliche maar ik droomde als kind al van een beroep als sportleerkracht. Een 12-tal jaren geleden heb ik de stap gezet om mijn loopbaan drastisch om te zetten van een baan in de bouwwereld naar de sportwereld. Sportcoach was een feit!

Ik heb mijn eigen unieke concept ontwikkeld en erin verwerkt alle ingrediënten wat mij heeft geholpen mijn doelen na te streven. De ervaringen uit het verleden dragen hieraan bij. Tijdens het proces leg ik de focus op de achterliggende factoren van jouw leefstijl.

Dus jouw eetgedrag, beweging en toekomst visie.

Wil je alleen onder begeleiding gezond bewegen ook dan kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat jij een evenwichtig patroon vindt dat je vol kan houden en dat ervoor zal zorgen dat je niet hervalt. Jij leert omgaan met alle valkuilen en obstakels!!

Body-update, een echte aanrader! Sporten waar je voortdurend gemotiveerd wordt door Anja. Ze is een geweldige coach waar je altijd terecht kan voor je gezellig babbeltje en bij een dipje zorgt zij weer voor een positieve noot ?!

Ben ondertussen al 10kg kwijt, dankzij vriendelijke begeleiding en een gezellige sfeer in deze kleinschalige studio! Dit is een pluspunt voor mij! Ik ben geneigd om net dat beetje beter mijn best doen, wanneer ik in de gaten wordt gehouden! niets dan lof voor deze studio! Anja neemt echt de tijd voor je, om er voor te zorgen dat je je einddoel samen kan bereiken!

Anja,super blij met wat ik heb kunnen bereiken bij jou .. een gewonnen bon heeft me terug lekker in men vel doen voelen door jou aanbevelingen en het sporten,ik ben super content en jij bent een super coach,doe zo verder,dikke pluim voor jou

Ik heb een fijne ervaring gehad met het E-fit toestel. Met Anja haar begeleiding, haar motivatie en haar voedingsschema heb ik een mooi resultaat bereikt. Bedankt Anja!

De E-fit gaf mij het duwtje in de rug om extra kilo’s te verliezen. Bedankt voor de goede begeleiding, Body-Update team!

Body-Update een kleinschalige studio,waar je jezelf meteen thuis voelt,je kan er verschillende oefeningen doen zoals step,fietsen en het nieuwste de E-fit. Anja geeft professionele begeleiding ze maakt tijd voor je en is altijd in voor een gezellige babbel,kortom Anja je bent een geweldige meid!!

Anja,super blij met wat ik heb kunnen bereiken bij jou .. een gewonnen bon heeft me terug lekker in men vel doen voelen door jou aanbevelingen en het sporten,ik ben super content en jij bent een super coach,doe zo verder,dikke pluim voor jou 👍

Is het tijd voor de nieuwe jij?

Als voedingscoach bied ik een intensieve en persoonlijke begeleiding die volledig is afgestemd op jouw individuele wensen en doelen. Het bereiken van een gezond en stabiel levenspatroon kan een uitdaging zijn, maar je hoeft dit niet alleen te doen. Als gepassioneerde coach motiveer ik jou om jouw doelstellingen te behalen, zoals bijvoorbeeld het bereiken van jouw gewenste gewicht tijdens het afslanken, het verkrijgen van meer energie, je gelukkiger voelen in je vel en het verbeteren van je algehele gezondheid.

body-update

Gratis advies aanvragen

Body-update Essen

Nieuwmoersesteenweg 105
2910 Essen België
(10min. vanuit Nederland.)

info@body-update.be
+32 476 269 888

Openingstijden

Maandag 8.30-13u/17.30-20.30u
Dinsdag gesloten
Woensdag 8.30-13u/17.30-20.30u
Donderdag 17.30-20.30u
Vrijdag 8.30-13u
Zaterdag en zondag gesloten