Voedings Supplementen coach

Het verbreden van mijn kennis op voeding- en coaching gebied is voor mij erg belangrijk.

Soms valt een cliënt niet af, hoe goed hij of zij ook zijn/haar best doet. Is er sprake van darmen of hormonen die uit balans zijn? Ervaart de cliënt veel stress?

Inmiddels weten we dat er belangrijke factoren zij die het afvallen kunnen belemmeren, waardoor dit mooie doel niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dit is frustrerend en demotiverend voor met name de cliënt, maar ook voor mij als coach.

Afvallen stagneert?

Onze organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, bloedsomloop, immuunsysteem en onze hormonen. Een verstoring in één van deze systemen kan ervoor zorgen dat het afvallen stagneert waardoor doelen niet behaald worden.

Het liefst zou ik natuurlijk willen dat 100% van mijn cliënten het resultaat kan behalen wat ik iedereen gun: een slank en bovenal gezond lichaam! PowerSlim, mijn waardevolle partner in koolhydraat arm eten, heeft uitgebreid en grondig onderzoek verricht om het slagingspercentage verder te optimaliseren.

Image

Waardevolle supplementen

Het is gelukt!

PowerSlim heeft een reeks supplementen ontwikkeld die het afvallen ondersteunen wanneer dit stagneert ten gevolge van bepaalde afvalstoffen, hormonen, ongezonde darmen en/of stress in het lichaam.

In mijn ogen een hele mooie, waardevolle en belangrijke toevoeging aan het PowerSlim concept. Je kunt de supplementen ook gebruiken zonder dat je het PowerSlim dieet aan het doen bent. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.Na een door PowerSlim georganiseerde interne opleiding van Dr. Raymond Pahlplatz (Orthomoleculair arts) heb ik op 8 november 2019 de opleiding tot gecertificeerd suppletie-adviseur afgerond.

Waarin ik alle ins en outs heb geleerd omtrent de supplementen en hoe deze in te zetten tijdens een behandeling. Deze supplementen vullen de behoeften van de cliënt, waar nodig aan, met als doel het afvallen te stimuleren en de gezondheid te behouden, te bevorderen en/of te herstellen.

Met deze ‘tussenstap’ hoop ik daarom vanaf nu mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn! Ook voor klanten zonder het PowerSlim dieet.

Mocht je vragen hebben schroom dan niet mij te benaderen!


BENT U GEÏNTERESSEERD IN DEZE supplementen?

Stuur me gerust een mailtje voor meer informatie

stuur me een berichtje