Body-update

Gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is.

t
Oprechte doelen
t
Deskundige medewerkers
t
Goede balance
t
huiselijke sfeer

Waarom PS.food&lifestyle?

Hoe werkt de afslankmethode?

Wanneer je gaat afvallen met persoonlijke begeleiding heb je altijd deskundig advies bij de hand, sta je er niet alleen voor en heb je een stok achter de deur. Een stok die het beste met je voor heeft, jou begrijpt en jou op de juiste momenten weet te motiveren om door te gaan.

De meeste mensen zijn op zoek naar een betrouwbare en gezonde methode van afslanken, iets dat écht werkt… maar tegelijk ook lekker is en makkelijk is om vol te houden. Je streefgewicht behalen is vaak makkelijker dan het te behouden. Je kent het misschien wel, je hebt een aantal kilo’s eraf kunnen krijgen, maar na de eerste hap van iets lekkers val je snel terug in je oude patronen. Voordat je het weet ben je helemaal terug bij af. Het PS.food&lifestyle afslankprogramma is gericht op het behalen van je streefgewicht en het behouden ervan door een één jarig nazorg programma.

PS.food&lifestyle is een door diëtisten ontwikkelde methode als gevolg van jarenlange ervaring en kennis. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je worden gemotiveerd?

De voordelen van PS.food&lifestyle op een rij:

*snel resultaat (1-1.5kg per week)

*geen honger

*energie neemt toe

*goed toepasbaar binnen een gezin-/werk leven

*geen shake dieet

*persoonlijke begeleiding

Maak vrijblijvend eens een kennismakings afspraak. We doen het samen!