Body-update

Wij staan voor u klaar ongeacht u doel.

Body-update, een echte aanrader! Sporten waar je voortdurend gemotiveerd wordt door Anja. Ze is een geweldige coach waar je altijd terecht kan voor je gezellig babbeltje en bij een dipje zorgt zij weer voor een positieve noot ?!

Ben ondertussen al 10kg kwijt, dankzij vriendelijke begeleiding en een gezellige sfeer in deze kleinschalige studio! Dit is een pluspunt voor mij! Ik ben geneigd om net dat beetje beter mijn best doen, wanneer ik in de gaten wordt gehouden! niets dan lof voor deze studio! Anja neemt echt de tijd voor je, om er voor te zorgen dat je je einddoel samen kan bereiken!

Anja,super blij met wat ik heb kunnen bereiken bij jou .. een gewonnen bon heeft me terug lekker in men vel doen voelen door jou aanbevelingen en het sporten,ik ben super content en jij bent een super coach,doe zo verder,dikke pluim voor jou

Ik heb een fijne ervaring gehad met het E-fit toestel. Met Anja haar begeleiding, haar motivatie en haar voedingsschema heb ik een mooi resultaat bereikt. Bedankt Anja!

De E-fit gaf mij het duwtje in de rug om extra kilo’s te verliezen. Bedankt voor de goede begeleiding, Body-Update team!

Body-Update een kleinschalige studio,waar je jezelf meteen thuis voelt,je kan er verschillende oefeningen doen zoals step,fietsen en het nieuwste de E-fit. Anja geeft professionele begeleiding ze maakt tijd voor je en is altijd in voor een gezellige babbel,kortom Anja je bent een geweldige meid!!

Anja,super blij met wat ik heb kunnen bereiken bij jou .. een gewonnen bon heeft me terug lekker in men vel doen voelen door jou aanbevelingen en het sporten,ik ben super content en jij bent een super coach,doe zo verder,dikke pluim voor jou 👍