Body-update

Vitaliteitscheck en Supplementen

Het verbreden van onze kennis op voeding- en coaching gebied is voor ons erg belangrijk.

Soms valt een cliënt niet af, hoe goed hij of zij ook zijn/haar best doet. Is er sprake van darmen of hormonen die uit balans zijn? Hoe is het met de antioxidanten oftewel de vrije radicalen? Ervaart de cliënt veel stress? Inmiddels weten we dat er belangrijke factoren zij die het afvallen of functioneren kunnen belemmeren,  Dit is frustrerend en demotiverend voor met name de cliënt, maar ook als coach.

Wat kunnen wij doen voor u?

Onze organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, bloedsomloop, immuunsysteem en onze hormonen. Een verstoring in één van deze systemen kan bijvoorbeeld ervoor zorgen dat het afvallen en/of functioneren stagneert waardoor doelen niet worden behaald. 

Een Vitaliteitscheck middels Biozoom geeft uitsluitsel en inzichten.

Met onze nieuwste apparatuur zijn wij de eerste in Belgie die deze check kunnen doen en ondersteund door DSM Duitsland. DSM is de toonaangevende, wereldwijde leverancier van vitamines, carotenoïden, nutritionele lipiden, nutraceutische ingrediënten en nutritionele pre-mixen voor de voedingssupplementen-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. 

Wat is een Vitality Check?

De Vitaliteit Check begint met een meting. Dit kan heel eenvoudig met Biozoom. In dit meetinstrument zit een sensor waar je de muis van je hand op plaatst. De meting vindt plaats via de huid van de hand en duurt ongeveer 2 minuten. Biozoom meet vijf factoren die bepalend zijn voor de vitaliteit. (13 jaar studie en onderzoek) Door een nog uitgebreidere vitaliteitscheck met een rapport (medisch onderbouwd) gaan wij nog een stapje verder. Hoe is het met uw hartslag, uw conditie etc? Veel dingen draaien om beweging en  voeding. Vaak kun je je lichaam een boast geven door enkele juiste supplementen te gebruiken. Na het gebruik kunnen we opnieuw na enige tijd een check doen en bijsturen en volgen wij samen de aantoonbare verbetering.

Wij zijn tevens ambassadeur van dit apparaat voor Belgie
t
Oprechte doelen
t
Deskundige medewerkers
t
Goede balance
t
Huiselijke sfeer