Wij gingen u voor bij Body-update

Wij gingen u voor bij Body-update

Door te veel ongezonde voeding en een slecht eetpatroon
is mijn gewicht in een paar jaar tijd toegenomen met 10 kilo. Mijn broeken waren te klein en alles zat te strak. Hierdoor voelde ik me niet meer goed in mijn vel.
Kortom ik had de fit verloren om te gaan sporten en een goed eetpatroon aan te houden. Ik wilde hier graag verandering in brengen.

Ik wilde terug energie hebben en me weer goed in mijn vel voelen. Ik had al eerder van PowerSlim gehoord en zag dat er een center bij mij in de buurt was Body-Update Essen. Ik klopte aan voor hulp bij mijn PowerSlim coach en besloot te starten met PowerSlim.

Mijn coach Anja heeft mijn geholpen om een goed evenwicht te vinden in voeding en sport. Tijdens het PowerSlimmen was het niet perse nodig om te sporten, maar mij bracht het extra voldoening in deze kleinschalige afslank- en sport studio.

Al snel begon ik resultaat te zien en voelde ik mij steeds fitter en strakker.
De PowerSlim producten waren erg lekker! Door het brede assortiment aan producten heb ik tijdens het programma gevarieerd kunnen eten. Mijn coach Anja heeft mij een nieuw eetpatroon aangeleerd waardoor ik weet hoe ik de balans terug heb gevonden.

Het contact met Anja is nog steeds erg fijn, ik kan altijd bij haar terecht en bij haar voel ik mij op mijn gemak. Ik ben nu 10 kg vermagerd en met de zomer inzicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes.

PowerSlim was voor mij makkelijk vol te houden. Ik zou het daarom ook iedereen aanraden.

Ik voel me nu weer goed in mijn vel. Als ik de combinatie van gezonde voeding en beweging blijf volhouden, zal ik goed op mijn gewicht blijven. Ook blijf ik 1x per week bij Anja sporten.Voel jij je hetzelfde als ik toen?
Neem dan zeker contact op met Anja op van Body-Update Essen

 

Liefs

Oona

Top resultaat behaald van -10 kg!
“3 maanden geleden begon ik aan een nieuw avontuur: het PowerSlim dieet! Ik werd hartelijk verwelkomt in het nieuwe & gezellige pand van body-update te Essen! 
In het verleden had ik al redelijk wat diëten geprobeerd, maar niets kon ik volhouden, tot PowerSlim mijn pad kwam. Ik ga nu op een gezondere manier om met voeding zonder honger te hebben. Daarnaast heb ik terug zin gekregen om te sporten. Zo ging ik ook aan de slag in de TFM infrarood cabine.
Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat ik nooit meer terug wil naar mijn oude gewoontes. Dank je wel voor de goede begeleiding, Anja!”

Toen ik het zelf al helemaal had opgegeven.

Was mijn laatste hoop (n.a.v. de positieve ervaringen van 2 collega’s van mij) om naar Body-Update te stappen.

Naast de PowerSlim voeding te gaan gebruiken, met als doel dan eindelijk succesvol af te vallen, ben ik ook begonnen met twee wekelijks te sporten in de TFM infrarood cabine.

En ja hoor ik verloor cm’s en kilo’s gewicht en voel ik mij fitter dan ooit en ik kan jullie Body-Update en Anja zeker aanraden.

 

 

Mijn motto: Gewoon proberen je zult versteld staan en toi toi toi, je kunt het samen onder begeleiding van Anja; sport in combinatie met eten.

Ik ben nu 9.5kg verloren en 60cm’s omvang.

Toen ik, Ludo, voor het eerst langs kwam dacht ik dit is niets voor mij, maar we beginnen er maar aan.

Ik sport niet graag, laat een pintje niet graag staan etc. etc. 🤔We zijn de uitdaging aangegaan en met succes. We mogen zeker mijn vrouw NADINE niet vergeten die mij altijd weer het PowerSlim menu en snacks op tijd heeft gegeven en vaak met mij mee komt als ik MOET sporten 😉Top gedaan en we gaan verder💪 Nu weeg ik 25kg minder en voel me gezonder en fitter dan ooit en….ik heb zelfs mijn sporten bij Anja verlengd. Ze is streng maar rechtvaardig. Twijfel nooit en start gewoon het is de moeite waard. 

Na enkele jaren cabine oefeningen bij ‘Body-Update’ te hebben gedaan en een resultaat dat na verloop van tijd een beetje hetzelfde bleef werd het tijd voor iets anders.

E-Fit… nog nooit van gehoord.

De correctie die je lichaam krijgt op de juiste zones door de verschillende programma’s die E-Fit je geeft waren voor mij zeker de kans waard om het te proberen. De EMS training bleek een succes voor mij. 

Samen met een andere sporter diverse oefeningen doen onder professionele begeleiding met op de achtergrond de perfecte muziek. 

Na 1,5 jaar ben ik nog steeds tevreden. 

Het is elke keer een moment van ontspanning met de nodige power.

Iedere E-Fit sessie is anders en dat maakt het fijn.

Ik zou het niet meer kunnen missen.’

Groetjes Amy x

Voor ik bij Anja binnen stapte, waren er al een aantal jaren dat ik vechte tegen mijn gewicht.

Het begon op de middelbare school (DBM- essen) kloosterstraat 70. Ik heb hier mijn specialisatie jaar 7de afgerond met succes als zorgkundige. Mijn gewicht was hier 74 kilo, en nam verder toe naar 84 kilo. Heb het niet altijd gemakkelijk gehad, ben enorm gepest geweest. Niet alleen op school, buiten school vonden de pestkoppen het ook hoognodig om mij te kleineren. Desondanks liet ik mijn hoofd hierdoor niet hangen. Ben steeds een positieve en een opgewekte meid geweest, die genoot van in het weekend eens goed te gaan stappen. Dit vooral samen met mijn 2 jongere zusjes. Mijn gewichtstoename, kwam dat ik troost zocht in het eten, ook dat ik geen idee had wat dit voor effect had op mijn lichaam. Was een enorme snoeper, en liet me gang maar gaan in alles! Ik was met veel andere dingen bezig ‘’ wat ik toen dacht dat belangrijker was’’.

Tot de tijd kwam dat de ‘’ jongens’’ intressen toonde in de meisjes rondom mij. Ik zeg niet dat ik ‘’nooit’’ geen touche had. Heb ‘’ relaties’’ gehad, wat kun je een relatie noemen? Mijn langste was een maand. En die ging er met een ander vandoor. De eerste breuk is altijd een beetje moeilijker, die afwijzing wens ik niemand toe. Ik heb wel steeds enorme goede vrienden rondom mij gehad, die me wel steunde! De vrienden van toen tot op de dag van vandaag zijn geen vrienden niet meer. Ja hoe gaat dat, ieder gaat zijn eigen weg op? Niet dat ik hen dit kwalijk neem, die vriendschap is stuk gelopen door een opgestookte ruzie. Na DBM ben verder gaan studeren op Syntra-Berchem in Antwerpen. Hier behaalde ik mijn schoonheidsspecialiste en bedrijfsbeheer.

Leerde heel wat nieuwe mensen kennen, dit was een zeer geslaagd jaar! Werd aanvaard, en was op ondekking naar nieuwe dingen.. een nieuw doel, en mooi afgerond. Met een goed gevoel ging ik het werken leven in! Deed al vakantiewerk in WZC Sint-Vincentius (kalmthout) na mijn diploma ben ik hier direct mogen starten als zorgkundige. Heb hier 3 jaar gewerkt. Mijn Mama (Greet van schoors) zag dat het met mij wel goed ging maar wilde mijn gewichtstoename subtiel tegenhouden. Zo heeft ze dit intussen tijd (die verschillende jaren) ook goed geprobeerd. Ik heb weight watchers geprobeerd, soep dieët hier viel ik wel van af, maar had enorm het Jojo effect! En deze standaard dieëten zijn ook niet vol te houden! Ik schommelde enorm met mijn gewicht. Ik kreeg toen wel het inzicht dat ik echt wel moest mindere met snoepen, en naar de winkel gaan voor nog een broodje en dergelijke… mindere met frinsdrank etc.. Maar eens je in je dagelijkse routine zit, geraak je hier slecht terug uit. Frustrerend! In het WZC viel ik door het harde werk, en het vele heen en weer geloop enorm af!  Zo ben ik van 84 ineens naar 74 kilo gegaan, maar ook dit was van korte duur.. door slecht in mijn vel te voelen, onzeker, vond me ook echt lelijk toen ik de spiegel keek! Liefst van al mijde ik de spiegels!

Ik ging nog wel uit in de weekende, maar er was een andere Mandy die aanwezig was. Eentje die alles weg lachte, met oogkleppen op, en die genoot van de vrijheid.. ik verdoezelde met mijn outfit, mijn lichaam en draagde geregeld zwart. Het uitwisselen van broeken met je eigen moeder maakte de situatie er niet beter op. Ik schaamde me. Carnaval vieren, zou leuk moeten zijn tot dat je nog een kostuum moet hebben en nergens in past van de winkel! Mijn mama maakt al 23 jaar onze kleding hiervoor, en zo had ik toch iets voor aan te kunnen doen. Zei maakte mij zo gelukkig en dankbaar. Ook nieuwjaar vieren? Mama zocht tot het uiterste keer en keer opnieuw iets voor mij uit zodat ik me ook mooi en al feestend het nieuwe jaar in kon. Ik heb een top mama! Ik kreeg 2 jaar terug (2017) een serieuze dikke darm ontsteking, door foutieve medicatie. Mijn ouders zagen me zo leeglopen, ik was zo ziek! Gelukkig was dit ook snel weer opgelost. Mijn gewicht was toen 67 kilo, een beetje geluk bij een ongeluk. Mijn vader sloeg toen op tafel dat ik dit niet weer de foute kant op mocht laten gaan. Dus ik ging intensief sporten (sportplaza essen) 4x per week, bodypump/ spinning. Voor en na mijn werk. Maar bleef nog foutief eten waardoor al dat sporten ook niet veel effect had op mijn lichaam. Ik beet de pijn weg, ik was zo stijf iedere week dat ik zelf niet meer fatsoenlijk de trap op en af kon! Mijn rug was zwaar belast, en nog maar te zwijgen over de gigantische pijn in mijn knieën! Ik bleef dit volhouden, tot dat het niet meer gezond was.

Ik ging al snel terug naar 75 kilo. Wilde dit ook niet inzien, en zei ook steeds dat ik gelukkig was met wie ik ben, of de persoon die ik geworden ben. De vrienden rondom mij hebben ook nooit niet geweten dat ik hier mee struikelde, die genoten van iedere moment van mijn gezelligheid. Ik  lachte nog steeds veel weg. Mijn vader werd dan ook nog ernstig ziek, ik voelde zo de grond onder me vandaan zakken! Dit heeft zeker een liteken na gelaten op mijn hart. Ik en mijn vader zijn 2 handen op een buik, copain noemt hij mij, hij is mijn grote voorbeeld hoe een persoon/mens hoort te zijn. Mijn held welliswaar! Papa houd zich steeds sterk en je kon er ook niet aanzien hoeveel pijn hij had. Hij viel enorm af en zette me tot denken, door enkel maar te zeggen: copain ik haal jou nog in! Tot het moment dat mijn mama bij haar kapster zat en hoorde dat zei (linda) bij body-update sporten en zo veel gewicht is verloren. Echt een top resultaat! Ik hoorde dit ook van een vriendin van mij (dorien) ik wilde geen hulp aanvaarden tot mijn mama mij hierin heeft omgepraat. Moest zelf die stap zetten. Zo impulsief als ik was, was er een dag dat ik er genoeg van had! Ik stapte mijn auto in, en belde bij Anja aan. Ik zat met zoveel verdriet en pijn, onzekerheden. De drempel bij Anja was niet groot, maar die stap was zo moeilijk! Met tranen in mijn ogen, heeft Anja op dat moment voor mij terug de wereld geopend. Zei zag dat er nog hoop was, terwijl ik deze alang had opgegeven. Mijn gewicht was toen 75kilo. Anja heeft mij zodanig gerust gesteld, geholpen dat ik met een goed gevoel terug naar huis ben gegaan. Ze heeft samen met mij een planning opgestart, die haalbaar was/is. Starten met E-fit trainingen en een PS dieët strikte fase.

Hier ben ik in de eerste maand 6 kilo mee verloren en 67 cm. Er ging een hele nieuwe wereld open. Ik aanvaarde de hulp en de steun van iedereen rondom mij en werd terug zelfzekerder. Ik lette op de regels, wat wel mag en niet mag, en het sporten was in aangename leuke sfeer! Samen met nog andere gingen we ervoor! We supporteren voor elkaar, deelde ideën uit, ook ervaringen. Het was moeilijk, zeker als je op het moment komt dat je in je ketose fase zit. Hier moet je echt doorheen, en blijven volhouden was het motto! Zo een enthousiasme van iedereen, was net wat ik nodig had. Welliswaar dat duwtje in je rug, wetende dat je er niet alleen voor staat! Het was even moeilijk maar werd verlicht door de draagkracht van andere, steun,vriendschap, en niet te vergeten onze top coach! Ik ben in totaal hiermee 10 kilo verloren en 67cm. En ben hiermee nog niet klaar.. in januari 2019 zijn we weer met een groepje gestart aan de 30 dagen challenge, en tot hiertoe loopt dit enorm goed! Wij zijn allemaal een voor een super goed bezig, om ons doel te behalen. Zo heeft Anja ook ons laten kennismaken met elkaar voordien, kennismaken met PS dieët door een avond vrij te maken voor ons. En de nodige uitleg hier omtrent te geven. Dit voelde als een opluchting met een enorm warm ontvangst! Anja geeft ook het gevoel bij iedereen weer, dat zij met als doel ons ook echt wilt helpen. En dit is wat we juist nodig hebben, dat exstra duwtje, steun en toeverlaat. Ook voelt het bij Anja als een one happy family! Wij zijn een one happy family!  Ik voel me in een woord TOP! Veel fitter, gezonder, heb geen moeite met gezond eten niet meer ( groenten zijn mijn favorieten vriendjes) en ik denk bij elke maaltijd voorafgaand na, dit is al zo een automatischme geworden voor me.

Ik geniet van de kleine dingen in het leven. En blijf doorzetten tot ik mijn doel behaald heb! Ik leef gestructureerd en heb alles onder controle. Ik wil deze Mandy als persoon niet meer uit oog verliezen. Mijn lichaam heeft mij niet meer in de hand, ik heb mijn lichaam zelf onder controle, in de hand! Ik ben zo een gelukkig mens geworden! De positieve, opgewekte meid is terug. Niet alleen mijn zussen merken dit, ook mijn vrienden! Ik heb mezelf terug gevonden.

Duizendmaal dank!

mandy

Wanneer heb je powerslim gevolgd ? Kun je wat vertellen over jou afslankproces ?

 

Ik ben begonnen met powerslim eind mei 2016. Na de nodige informatie van mijn coach Anja Knobel ben ik vol goede moed begonnen , samen met sporten in de infrarood cabine bij Anja . In het begin was het wat zoeken voor mij want ik had een heel slecht eetpatroon maar na een paar weken lukte het me aardig . Vooral groenten eten bij lunch EN diner was aanpassen . Door 6 keer op een dag te eten had ik zo goed als geen hongergevoel . De kilo´s vlogen eraf en dat was de motivatie om door te gaan . Ik stond er van versteld dat ik het zo goed kon volhouden , dat kwam ook door de variatie in powerslim producten , zo werd het niet saai . Ik had het doel om 20kg af te vallen en dat doel bereikte ik al in november 2016 . Ik voelde me zo goed dat ik nog wat extra kilo´s wou vermageren omdat het eigenlijk zo goed ging . Vanaf december ben ik beginnen afbouwen met powerslim maar dat vond ik best wel eng want ik was bang terug bij te komen dus ik deed het rustig aan . Na het eten van ´gewone´ voeding had ik vaak een schuldgevoel maar ik viel nog kilo´s af door evenwichtig te eten samen met powerslim . In maart 2017 was ik 29 kilo afgevallen en heb toen de beslissing genomen om  te stoppen met powerslim. Ik voelde me geweldig en was trots op mezelf over dit resultaat.

Hoe lang is het geleden je je streefgewicht hebt bereikt ?

2 jaar geleden

Heb je je streefgewicht geheel vast kunnen houden ?

De eerste maanden wel . Maar na de vakantie was ik 3 kilo aangekomen maar heb toen vrij snel terug 2 kilo kunnen verliezen door terug 6 keer op een dag te eten en mijn voeding terug wat aan te passen . Ik had het dus goed onder controle . Maar na de winter ben ik weer 7 kilo bijgekomen die ik er moeilijk terug af kreeg de motivatie was ook wat weg want ik vond het wel oké zo ik was tenslotte nog dik 20 kilo lichter dan vroeger . Maar na de zomervakantie kreeg ik het toch moeilijk met die extra kilo´s dus ben ik terug gaan sporten bij Anja . Het lukte me om 2 kilo te vermageren maar mijn gewicht bleef schommelen , het lukte me niet terug naar mijn streefgewicht te komen . Anja heeft me toen gemotiveerd om mee te doen met de powerslim challenge . 4 weken strikte fase powerslim en ik ben op 1 kilo na weer op mijn streefgewicht dat ik nu weer 2 maanden volhoud.

Wat heb je geleerd tijdens power slim programma en pas je dit nog steeds toe ?

Ik heb geleerd om 6 maaltijden per dag te nemen . Ontbijt , lunch , diner en 3x een tussendoortje . Dat helpt het hongergevoel te onderdrukken . Ik eet veel groenten , eet bijna geen aardappelen meer en eet koolhydraat arm brood . Ik gun mezelf regelmatig iets lekkers maar dan weet ik dat ik de volgende dagen goed moet opletten . Ik heb ook geleerd om veel water te drinken .

Hoe heb je de hulp van je coach ervaren ?

Zeer positief ! Zonder Anja had ik dit nooit gekund . Ze heeft me altijd goed begeleid in mijn afslankproces , tips gegeven en me gemotiveerd wanneer het even wat minder ging . Ik heb geleerd dat ik iemand nodig heb die achter mij staat . Ik kreeg ook wel de steun van mijn gezin maar Anja wist altijd precies hoe ze me terug moest motiveren . Ik merk dat ik nu nog steeds die steun kan gebruiken , je wilt het goed blijven doen want elke week is er dat weegmoment en je wilt niet teleurstellen ook niet voor jezelf . De begeleiding heb ik echt nodig ook wanneer mijn doelen zijn bereikt . Het is als een soort stok achter de deur bij wijze van spreken .

Wat vond je lastiger afvallen of op gewicht blijven ?

Voor mij is dat op gewicht blijven . Tijdens je afslankproces eet je strikt je powerslim producten , dan weet je dat je goed bezig bent maar nadien is het toch wel doseren en keuzes maken . Maar door powerslim heb ik wel geleerd hoe en wat ik mag eten .

Hoe voel je je nu ? Wat heeft power slim voor jou betekent ?

Powerslim heeft mijn leven veranderd . Ik kampte al heel lang met overgewicht en geen enkel dieet kon ik volhouden . Maar powerslim gaf mij de oplossing. Nu is het wel gelukt en ik ben toch wel enorm trots op mezelf wat ik heb verwezenlijkt . Ik heb veel meer energie , kom graag onder de mensen en heel belangrijk ik kan naar mezelf kijken in de spiegel . Ik ben een ander mens geworden , ik heb veel meer zelfvertrouwen.

Image


Twee jaar geleden heb ik besloten dat het eindelijk wel eens tijd werd dat ik drastisch ging vermageren. Ik had in de loop van de jaren al verschillende diëten gevolgd, op mezelf, maar het enige effect dat dit had, was een jojo-effect.

Na het lezen van een berichtje op facebook heb ik een afspraak gemaakt bij Anja, van Body Update voor een proefles en wat uitleg over sporten en voeding. De spreekwoordelijke drempel die ik voor haar huis moest overwinnen, was enorm hoog maar zij weet als de beste hoe ze hiermee om moet gaan en als snel voelde ik me op mijn gemak.

Na een eerste proefles in de TMF-cabine zijn er gelijk een aantal afspraken vastgelegd want hiermee wilde ik graag aan de slag. In eerste instantie heb ik ervoor gekozen om twee keer per week te komen sporten en ben ik op mezelf op mijn eten gaan letten.
Dit werkte goed en al snel was ik ettelijke kilo’s kwijt.
Na een tijd werd het echter moeilijk om nog verder af te vallen en besloot ik dan toch maar eens te proberen of de Power Slim producten iets voor mij waren. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten en was eerder sceptisch. Zou ik geen honger gaan lijden ? Zou het wel lekker zijn ? Moet ik nu altijd andere dingen eten dan mijn gezin ?

Maar dit bleek allemaal 100% mee te vallen. Honger ken ik niet, ik eet enorm lekker, en kan gewoon met de rest van het gezin mee-eten, mits een kleine aanpassing hier en daar. Er is zo’n grote variatie aan producten dat het ook zeker niet eentonig wordt en er zijn tal van lekkere receptjes te vinden.

Nu ben ik iets meer dan 40 kg verloren en een totaal andere vrouw dan degene die twee jaar geleden bij Body Update binnenkwam. Door het verliezen van de kilo’s is het zelfvertrouwen langzaam aan het groeien. Ik kom terug graag terug onder de mensen, vind het niet meer vervelend om over een druk plein te wandelen en ga nu zelfs graag shoppen. Ik kan terug van het leven genieten doordat ik mezelf terug liever ben gaan zien.

Ik heb geleerd dat een mens veel kan bereiken als ze wilt, en met de hulp van een geweldige coach als Anja is dit nog niet eens zo moeilijk…

Image


Ik ben mijn afslank-avontuur begonnen bij Body-update in januari 2017.
Ik wou, zoals velen, het nieuwe jaar starten met goede voornemens om af te vallen en gezonder te leven. Ik had al veel verschillende afslank-/sportmethodes geprobeerd, vb: shakes, start-to-run, fitness, crash-dieet,… maar geen enkele was met succes. Ik had te weinig zelfdiscipline en miste het extra duwtje in de rug om vol te houden.

Bij de eerste ontmoeting met Anja, stelde ze voor om mee te doen aan de Powerslim-challenge en dit leek me wel wat, ik kon in die periode zelfs nog op restaurant gaan! De challenge bestond uit 4 weken strikte fase van Powerslim in combinatie met sporten. Ik heb dit tot april aangehouden en was tot 11kg kwijt!
Tot op heden sport ik nog steeds bij Anja en ben ik overgeschakeld op gewone voeding en ben ik in totaal 14kg vermagerd.
Ik voel me dankzij Body-update beter in mijn vel, door de correcte, vriendelijke en persoonlijke sfeer die er heerst in de studio, voel ik me niet raar bekeken door anderen.

We zijn hier allemaal met eenzelfde doel, onszelf beter doen voelen in ons eigen lichaam. Die sfeer is voor mij een meerwaarde, wat betekent dat ik nog steeds bij Anja over de vloer kom.
Ze is iemand die recht op haar doel afgaat en eerlijk advies geeft, alsook geeft ze je net dat duwtje in de goede richting als ze merkt dat het even moeilijk met je gaat.
Anja is qua begeleiding een persoon die zich voor de volle 100% geeft, de andere 100% moet uiteraard uit jezelf komen.
Ze neemt echt de tijd voor je en doet er alles aan, om er voor te zorgen dat je samen je einddoel voor de volle 200% kan bereiken!

Bedankt Anja!

Ik ben een blije man en inmiddels een bekende Essenaar

In januari wilde ik echt nieuwe jaar echt goed beginnen. Ik kwam in contact met Body-Update te Essen en de voedingscoach Anja Knobel. Ik ging een nieuwe uitdaging aan samen met Anja.

Samen met Anja hebben we het goed aangepakt. Mijn leven bestond uit eten, veel eten. Daarnaast had ik ook last van slaapapnoe, overal waar ik ging zitten viel ik in slaap. Bij de minste beweging was ik kortademig en bepaalde dingen kon ik gewoon niet meer zelf doen. Mijn familie vreesde voor mijn gezondheid.

Er moest iets veranderen en daar ik al diverse dingen over de werkwijze van Body-Update had gehoord heb ik samen met Anja de stap durven zetten. Anja werkt met het PowerSlim afslankprogramma.

Vanaf dag 1 ben ik het PowerSlim afslankprogramma gaan volgen en dit is de beste beslissing ooit. Ik heb geen honger gekend, ik mocht allemaal lekkere dingen eten. Het PowerSlim assortiment is erg gevarieerd en dus genoeg keuze om steeds iets anders te eten. Ik kreeg door de PowerSlim producten veel meer energie en behield mijn spierkracht. Kortom de beste keuze ooit om met het PowerSlim afslankprogramma te starten.

Toen de eerste kilo’s verdwenen kwamen er de oefeningen in de TFM-warmtecabines bij. Mijn conditie ging sterk vooruit en ik kon steeds beter bewegen. Daarnaast leerde Anja mij een gezond voedingspatroon aan. Mijn buik werd strakker en mijn hele lichaam veranderde.

Ik kan PowerSlim en Anja alleen maar aanraden. We zijn echte vrienden geworden.

Ik ben een blije man en inmiddels een bekende Essenaar 🙂

Wij houden u Fit & Healthy

Anja Knobel

Zaakvoerder

Max Zoon Anja Knobel

Fitness ondersteuning

Scroll naar top