Body-update

Succes verhalen

Marijke Goosen

Tijdens de coronaperiode in combinatie met studiedruk zat ik in een serieuze dip, waardoor ik mezelf verwaarloosde en nergens energie voor had. Dit merkte ik ook aan mijn lichaam. Ik was minder gelukkig en wilde terug gezonder gaan leven.

Na verschillende positieve verhalen uit mijn omgeving, besloot ik om eens naar Body-Update te gaan. Op nog geen half jaar tijd door intensiever te sporten d.m.v. E-fit in combinatie met een gezonder (koolhydraatarm) eetpatroon viel ik 10 kg af. En nog véél belangrijker: ik voel me terug veel energieker, gezonder en beter in mijn vel!

Door dit traject kreeg ik niet alleen opnieuw zin om meer te bewegen, ook leerde ik bewuster met voeding om te gaan (zonder honger te lijden!). Dit laatste is voor mij ideaal. Strikt diëten is namelijk niet voor mij weggelegd, want ik hou te veel van lekker eten.

Bedankt team Body-Update, bedankt Anja, voor alle ondersteuning, de persoonlijke begeleiding, en de leuke sessies!

Eveline

Hallo allemaal,

Mijn naam is Eveline en ik ben 28 jaar.
In mijn verhaal zullen veel vrouwen zich vast wel herkennen.

Tot een aantal jaar geleden kon ik eten wat ik wilde, zonder een grammetje bij te komen.
Aan sporten, diëten en gezonde voeding deed ik niet.
Maar stilaan begonnen er toch wat kilootjes bij te komen. Wel slaagde ik er elk jaar opnieuw in om die er terug af te krijgen tegen de zomermaanden. Dat deed ik dan door middel van crashdiëten. Ik heb allerlei zaken geprobeerd, maar voornamelijk mezelf uitgehongerd.
Ik werd een zogenaamde ‘jojo’. Elke winter kwam er 8 à 10 kg bij, die ik er dan tegen de zomer weer af werkte.

En toen kwam het Coronavirus. Zoals zovelen heb ook ik mij toen volledig laten gaan met het idee: “Waarom zou ik nu al die moeite doen? Niemand ziet mij, toch.” Een lockdown en 25 extra kilo’s later kwam ik bij Anja en haar team van Body Update terecht, omdat ik ten einde raad was en mezelf niet meer gemotiveerd kreeg.

Ik startte met het Power Slim-programma in combinatie met tweemaal per week sporten via de Electro-Fitness. Al snel vlogen de eerste kilo’s eraf. Uiteraard was ik nog ver van mijn doel af, maar dankzij de motivatie van Anja bleef ik gemotiveerd en hield ik vol. Na 4 maanden was ik maar liefst 14 kg verloren! Helaas kwam er toen een nieuwe lockdown en liet ik mij weer wat te veel gaan, met duidelijke gevolgen.

Toch besloot ik mij weer te herpakken. Dit keer met een door Anja opgesteld voedingsschema op maat, omdat er ondertussen werd vastgesteld dat ik intolerant ben voor een aantal voedingsstoffen. Dat voedingsschema werkt prima voor mij en houd ik ondertussen al sinds begin dit jaar vol. Nog steeds sport ik tweemaal per week met de Electro-Fitness. Ik ben nu dan ook zeer trots om jullie het resultaat te tonen. Van mijn 25 Coronakilo’s ben ik er nu een ruime 20 terug kwijt en ik blijf doorzetten.

Ik wil Anja en haar team bedanken voor de steun en motivatie. Zij staan altijd klaar met tips en adviezen. Je kan bij hen ook steeds terecht voor een leuke of serieuze babbel. Ondertussen ben ik al bijna 2 jaar vaste klant en voel ik mij er helemaal thuis.

Groetjes,
Eveline

Koen Vergucht

Januari de maand na de feestdagen……weegschaal stuk? Nee, pfff.

Heb altijd gezegd, wanneer er een 9 op de weegschaal staat moet er iets gebeuren. Heb ook een zittend beroep, dus veel beweging zit er niet meer in, en dan komen de kilo’s langzaam maar zeker in je lichaam gekropen.

Ken Anja van de tennisclub. Wist dat ze iets doet om af te slanken. Maar wat juist…..?

Stoute schoenen aan en Anja bellen….. Zo gezegd, zo gedaan. Afspraak gemaakt om ‘eens te proberen’ wat Electro-Fitness electrofitness is. Met een klein hartje naar Body-Update. Awel, het voelde goed, dus we gaan ervoor!

Ben begonnen 2x per week oefeningen te doen, tot ik de liefde voor het electrospinnen had gevonden, dan 2x per week spinnen, 20 minuten afzien, maar genieten. Dit samen met het PS. Food&Lifestyle afslankprogramma, een reuze combinatie.

De weegschaal was tevreden en ik ook. Conditie ging sterk vooruit, nu zelfs af en toe met de fiets naar het werk…..Op 2 maanden tijd 10KG verloren……ben trots op mezelf.
Voel me nu veel beter in in mijn vel.

Bedankt Anja & team voor het fijne onthaal en de samenwerking.
Doe zo verder! Mensen stimuleren om zich beter te voelen, het zit in jullie bloed!

Nogmaals bedankt!

Koen

Ronald

Na mijn 50e had ik het idee dat er elk jaar een kilo bij kwam en er niet meer afging.
Vele malen voorgenomen om “morgen” te beginnen. Ook vele malen gestart op “mijn” manier.
Maar ipv afvallen kwam ik aan?
Ging toch echt twijfelen aan mijzelf.
Ik at toch niet veel? En at ook gezond en fruit tussendoor.
Anja kende ik nog uit een ver verleden. Dus toch maar de stap gewaagd om ipv eigen coach te zijn, nu naar een PowerSlim coach te gaan.
Na de heldere informatie van Anja gestart. Tot mijn verbazing moest ik 6x per dag eten! Eh? Ik wilde toch afvallen.. dan moet je toch minder eten?
Na de reset in m’n hoofd, toch de adviezen opgevolgd.
De eerste week wat wennen, beetje hoofdpijn (van 8 x koffie op een dag naar max 3 is volgens mij ook afkicken). Veel water drinken.
En voila.. het eerste weeg moment.. dat was leuk..
De tweede week ging ook goed.
Of ik wat anders voelde? Jazeker, veel meer energie. Veel beter slapen..
Eigenlijk week na week goed resultaat.
Soms wat minder effect.. ach mogen mannen ook een maandelijkse periode hebben?😉
Miste ik de suikers en snoepen?
Nee totaal niet.
Tot mijn verbazing kon ik in supermarkt gewoon langs de chocolade lopen, zonder dat ik geroepen werd met: neem mij mee!
We zijn nu ca 10 weken verder.. ook bijna 10 kilo minder..

Wat een heerlijk gevoel, beter in je vel zitten. In de spiegel kijken en trots zijn op wat je bereikt hebt. Nieuwe kleren kopen!

Dankzij PowerSlim en dankzij Anja een heel tevreden resultaat. Voor iedereen aan te raden. Want echt zwaar was het niet, je leert alleen om anders te eten.
Om de 3 uur gewoon wat eten, geen honger gevoel.
O,ja en denken dat je je eigen coach bent en het beter weet, ook dat loslaten!😀
Probeer het en het geeft effect!

Nancy de Bont

Eindelijk een mogelijkheid gevonden waarmee ik ben afgevallen. Nu 19 kg op 6 maanden. Door PS.Food&Lifestyle te gebruiken in combinatie met Electro-Fitness Shape heb ik een geweldig resultaat behaald. En ik ben nog steeds gemotiveerd om verder te doen. Body Update is dé oplossing voor mij, de combinatie van een prima coach en Electro-Fitness is perfect voor mij!
Ik voel me veel beter in mijn vel en geniet weer van kleding passen en kopen.
Kortom bedankt Anja!

Cindy

Wanneer heb je powerslim gevolgd ? Kun je wat vertellen over jou afslankproces ?

 

Ik ben begonnen met powerslim eind mei 2016. Na de nodige informatie van mijn coach Anja Knobel ben ik vol goede moed begonnen , samen met sporten in de infrarood cabine bij Anja . In het begin was het wat zoeken voor mij want ik had een heel slecht eetpatroon maar na een paar weken lukte het me aardig . Vooral groenten eten bij lunch EN diner was aanpassen . Door 6 keer op een dag te eten had ik zo goed als geen hongergevoel . De kilo´s vlogen eraf en dat was de motivatie om door te gaan . Ik stond er van versteld dat ik het zo goed kon volhouden , dat kwam ook door de variatie in powerslim producten , zo werd het niet saai . Ik had het doel om 20kg af te vallen en dat doel bereikte ik al in november 2016 . Ik voelde me zo goed dat ik nog wat extra kilo´s wou vermageren omdat het eigenlijk zo goed ging . Vanaf december ben ik beginnen afbouwen met powerslim maar dat vond ik best wel eng want ik was bang terug bij te komen dus ik deed het rustig aan . Na het eten van ´gewone´ voeding had ik vaak een schuldgevoel maar ik viel nog kilo´s af door evenwichtig te eten samen met powerslim . In maart 2017 was ik 29 kilo afgevallen en heb toen de beslissing genomen om  te stoppen met powerslim. Ik voelde me geweldig en was trots op mezelf over dit resultaat.

Hoe lang is het geleden je je streefgewicht hebt bereikt ?

2 jaar geleden

Heb je je streefgewicht geheel vast kunnen houden ?

De eerste maanden wel . Maar na de vakantie was ik 3 kilo aangekomen maar heb toen vrij snel terug 2 kilo kunnen verliezen door terug 6 keer op een dag te eten en mijn voeding terug wat aan te passen . Ik had het dus goed onder controle . Maar na de winter ben ik weer 7 kilo bijgekomen die ik er moeilijk terug af kreeg de motivatie was ook wat weg want ik vond het wel oké zo ik was tenslotte nog dik 20 kilo lichter dan vroeger . Maar na de zomervakantie kreeg ik het toch moeilijk met die extra kilo´s dus ben ik terug gaan sporten bij Anja . Het lukte me om 2 kilo te vermageren maar mijn gewicht bleef schommelen , het lukte me niet terug naar mijn streefgewicht te komen . Anja heeft me toen gemotiveerd om mee te doen met de powerslim challenge . 4 weken strikte fase powerslim en ik ben op 1 kilo na weer op mijn streefgewicht dat ik nu weer 2 maanden volhoud.

Oona

Door te veel ongezonde voeding en een slecht eetpatroon
is mijn gewicht in een paar jaar tijd toegenomen met 10 kilo. Mijn broeken waren te klein en alles zat te strak. Hierdoor voelde ik me niet meer goed in mijn vel.
Kortom ik had de fit verloren om te gaan sporten en een goed eetpatroon aan te houden. Ik wilde hier graag verandering in brengen.

Ik wilde terug energie hebben en me weer goed in mijn vel voelen. Ik had al eerder van PowerSlim gehoord en zag dat er een center bij mij in de buurt was Body-Update Essen. Ik klopte aan voor hulp bij mijn PowerSlim coach en besloot te starten met PowerSlim.

Mijn coach Anja heeft mijn geholpen om een goed evenwicht te vinden in voeding en sport. Tijdens het PowerSlimmen was het niet perse nodig om te sporten, maar mij bracht het extra voldoening in deze kleinschalige afslank- en sport studio.

Al snel begon ik resultaat te zien en voelde ik mij steeds fitter en strakker.
De PowerSlim producten waren erg lekker! Door het brede assortiment aan producten heb ik tijdens het programma gevarieerd kunnen eten. Mijn coach Anja heeft mij een nieuw eetpatroon aangeleerd waardoor ik weet hoe ik de balans terug heb gevonden.

Het contact met Anja is nog steeds erg fijn, ik kan altijd bij haar terecht en bij haar voel ik mij op mijn gemak. Ik ben nu 10 kg vermagerd en met de zomer inzicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes.

PowerSlim was voor mij makkelijk vol te houden. Ik zou het daarom ook iedereen aanraden.

Ik voel me nu weer goed in mijn vel. Als ik de combinatie van gezonde voeding en beweging blijf volhouden, zal ik goed op mijn gewicht blijven. Ook blijf ik 1x per week bij Anja sporten. Voel jij je hetzelfde als ik toen?
Neem dan zeker contact op met Anja op van Body-Update Essen

Liefs
Oona

Body-update, een echte aanrader! Sporten waar je voortdurend gemotiveerd wordt door Anja. Ze is een geweldige coach waar je altijd terecht kan voor je gezellig babbeltje en bij een dipje zorgt zij weer voor een positieve noot ?!

Ben ondertussen al 10kg kwijt, dankzij vriendelijke begeleiding en een gezellige sfeer in deze kleinschalige studio! Dit is een pluspunt voor mij! Ik ben geneigd om net dat beetje beter mijn best doen, wanneer ik in de gaten wordt gehouden! niets dan lof voor deze studio! Anja neemt echt de tijd voor je, om er voor te zorgen dat je je einddoel samen kan bereiken!

Anja,super blij met wat ik heb kunnen bereiken bij jou .. een gewonnen bon heeft me terug lekker in men vel doen voelen door jou aanbevelingen en het sporten,ik ben super content en jij bent een super coach,doe zo verder,dikke pluim voor jou

t
Oprechte doelen
t
Deskundige medewerkers
t
Goede balance
t
Huiselijke sfeer