Body-update

Van gesprek tot resultaat, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw body & health doelen worden behaald.

Ik ben Anja, 56  jaar, ik heb een vriend en ben moeder van een 20 jarige tweeling. Het gezin bestaat ook al jaren uit een aantal plus kinderen en plus kleinkinderen. Gezellig druk dus.

Als puber en daarna worstelde ik zelf met mijn gewicht en wist ik me niet te houden aan gezonde eetgewoontes. Door zelf te starten met sporten en begeleiding te krijgen, ook in eetgewoonten, maakte ik de klik.

Het klinkt cliche maar ik droomde als kind al van een beroep als sportleerkracht. Een 10-tal jaren geleden heb ik de stap gezet om mijn loopbaan drastisch om te zetten van een baan in de bouwwereld naar de sportwereld. Sportcoach was een feit!

Ik heb mijn eigen unieke concept ontwikkeld en erin verwerkt alle ingrediënten wat mij heeft geholpen mijn doelen na te streven. De ervaringen uit het verleden dragen hieraan bij. Tijdens het proces leg ik de focus op de achterliggende factoren van jouw leefstijl.

Dus jouw eetgedrag, beweging en toekomst visie.

Wil je alleen onder begeleiding gezond bewegen ook dan kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat jij een evenwichtig patroon vindt dat je vol kan houden en dat ervoor zal zorgen dat je niet hervalt. Jij leert omgaan met alle valkuilen en obstakels!!

Body-Update Essen werkt met de nieuwste Electro-Fitness apparatuur hetgeen voor Full-Body, Cardio-, Passief en Pijnreductie en Yoga toepasbaar is. Wij kunnen dit volledig instellen op jouw persoonlijke doel.

Actief: Diverse oefenmaterieel aanwezig. Passief: Me-Time sessie in een aparte ruimte. Erg populair is ook onze Electro-spinning. Ook geschikt voor de getrainde sporters onder ons. Ook onze E-Groepslessen zijn populair. Alles is onder persoonlijke coaching voor alle niveau’s. Er kunnen max. 8 sporters tegelijk actief zijn in onze ruimte van 95m2. Ieder traint zijn eigen programma. Inmiddels hebben wij een presentatie/sport/workshopruimte erbij van 100m2. (Presentatie voorzieningen aanwezig)

We hebben ook een SHOP met producten als verlengstuk van onze diensten. (online en in onze studio)

Er is een forse lijst klanten, waarbij persoonlijke aandacht de succesformule is gebleven. Achter iedere klant zit een persoonlijk verhaal van hoe, wat en waarom, maar de achtergrond kennen is de sleutel tot succes.

Een op maat gemaakt programma voor jou persoonlijk is ons uitgangspunt. Body-Update is niet het zoveelste commerciële center! U als klant staat 1.  We houden het laagdrempelig in alles.

t
Oprechte doelen
t
Deskundige medewerkers
t
Goede balance
t
Huiselijke sfeer