Over ons

Ik ben Anja, 54 jaar, ik heb een vriend en ben moeder van een 18 jarige tweeling. Het gezin bestaat ook al jaren uit een aantal plus kinderen en plus kleinkinderen. Gezellig druk dus.

Als puber en daarna worstelde ik zelf met mijn gewicht en wist ik me niet te houden aan gezonde eetgewoontes. Door zelf te starten met sporten in een TFM-cabine en begeleiding te krijgen in eetgewoonten maakte ik de klik.

Het klinkt cliche maar ik droomde als kind al van een beroep als sportleerkracht. Een 6-tal jaren geleden heb ik de stap gezet om mijn loopbaan drastisch om te zetten van een baan in de bouwwereld naar de sportwereld. Sportcoach was een feit!

Ik heb mijn eigen unieke concept ontwikkeld en erin verwerkt alle ingrediënten wat mij heeft geholpen mijn doelen na te streven. De ervaringen uit het verleden dragen hieraan bij. Tijdens het afslankproces leg ik de focus op de achterliggende factoren van jouw leefstijl.

Jouw eetgedrag, beweging en toekomst visie. Wil jij alleen onder begeleiding gezond bewegen ook dan kun je bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat jij een evenwichtig patroon vindt dat je vol kan houden en dat ervoor zal zorgen dat je niet hervalt. Jij leert omgaan met alle valkuilen en obstakels!!

Body-Update Essen heeft nu 2 TFM Cabines met infrarood, 1 E-fit EMS Dual trainer met gebruik van fitness apparatuur als loopband/crosswalker/fiets en/of oefenmat met TRX-en en ander oefenmateriaal. Oefenprogramma's middels streaming op TV met alle niveau's van rustig op de grond t/m echter fatburn programma's zijn mogelijk. Tevens is er een dieetschop is aanwezig. Er is ook een forse lijst klanten, waarbij persoonlijke aandacht en kleinschaligheid de succesformule is gebleven.
Je kunt inmiddels ook terecht voor Suppletie advies (Ortomoleculair) en Afslank- en bindweefsel massages. Achter iedere klant zit een persoonlijk verhaal van hoe, wat en waarom. Dat kan positief of negatief zijn, maar de achtergrond kennen is het begin van succes. Een op maat gemaakt programma voor jou persoonlijk. Body-Update is niet het zoveelste commerciële center! U als klant staat 1. We houden het laagdrempelig in alles.

anja knobbel