Verlies gewicht & word fit met Body-Update

Wil je actief werken aan een gezondere levensstijl? Wil je voldoende energie hebben voor je dagelijkse bezigheden en echte resultaten behalen met een haalbaar programma? En tegelijkertijd kunnen genieten van maaltijden met je gezin of uit eten gaan?

Geef je nu op voor een gratis intake!

Meer informatie aanvragen over onze mogelijkheden kan nog:

Let op! We hebben beperkt plekken!

Body-update

Persoonlijke begeleiding

We hechten veel waarde aan het behoud van jouw gewenste gewicht op de lange termijn. Daarom voorzien we je van voortdurende persoonlijke begeleiding gedurende jouw reis.

Gedetailleerd Intakegesprek: Om je programma optimaal af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, beginnen we met een diepgaand intakegesprek met onze voedingscoach. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen, wensen en gezondheidstoestand. Op basis hiervan ontvang je een op maat gemaakt advies.

Wekelijkse Consultaties: Je bezoekt ons wekelijks voor een grondige lichaamsanalyse en advies om jouw doelen succesvol te bereiken. Ons programma is zo ontworpen dat je moeiteloos kunt blijven genieten van lekker eten. Met zes eetmomenten per dag blijf je voldaan en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven kunt volhouden.

Aanhoudende Begeleiding: Zelfs nadat je jouw streefgewicht hebt bereikt, blijft jouw coach je ondersteunen. We investeren samen met jou in blijvende resultaten, tot wel een jaar na het behalen van je doel.

Body-update, een echte aanrader! Sporten waar je voortdurend gemotiveerd wordt door Anja. Ze is een geweldige coach waar je altijd terecht kan voor je gezellig babbeltje en bij een dipje zorgt zij weer voor een positieve noot ?!

Ben ondertussen al 10kg kwijt, dankzij vriendelijke begeleiding en een gezellige sfeer in deze kleinschalige studio! Dit is een pluspunt voor mij! Ik ben geneigd om net dat beetje beter mijn best doen, wanneer ik in de gaten wordt gehouden! niets dan lof voor deze studio! Anja neemt echt de tijd voor je, om er voor te zorgen dat je je einddoel samen kan bereiken!

Anja,super blij met wat ik heb kunnen bereiken bij jou .. een gewonnen bon heeft me terug lekker in men vel doen voelen door jou aanbevelingen en het sporten,ik ben super content en jij bent een super coach,doe zo verder,dikke pluim voor jou

Meer informatie aanvragen over onze mogelijkheden kan nog:

Let op! We hebben beperkt plekken!