Doe het in 2022 anders en doe mee met onze 30 dagen PS.food & lifestyle afslank challenge. Samen Sterk werkt echt!

Wat stond er begin 2021 op jouw lijstje met goede voornemens?

Je blikt terug op afgelopen jaar en komt misschien wel tot de conclusie dat je nog steeds op dezelfde plek staat als toen. Terwijl je jezelf zo had voorgenomen die goede doelen te behalen. Uiteindelijk is er maar één manier om jouw doel te behalen en dat is: ACTIE!

Pak het dit jaar eens anders aan!

Je kunt alle beperkingen en lockdown’s zien als een goed excuus, maar je kunt ook het roer omgooien en ervoor gaan. Weet je niet hoe en/of wil je op weg worden geholpen? Maak een plan en ga dit jaar écht jouw doelen behalen. Let’s go for it! Je kunt het. Schrijf je nu in voor onze 30 dagen afslank challenge, verlies zeker 4-6 kg en ontvang een gratis E-fit proefsessie erbij.

Op dinsdag 18 januari tussen 19.30-21u is de kickoff en geven wij alle info en laten jou ook proeven van al dat lekkers? (opgeven kan t/m 14/1) via mail: info@body-update.be, kom langs of bel ons ☎️+32 47 62 69 888

Wat is PS. food & lifestyle?

PS.food & lifestyle is gemakkelijk toe te passen in het dagelijks leven en je gezin. Je gaat niet minder eten, maar anders eten.
Je hebt 6 eetmomenten op een dag en gebruikt hierbij de uitgebalanceerde PS.food & lifstyle producten aangevuld met groenten, vis of vlees. Ik leer jou een koolhydraten beperkt en eiwitrijk eetpatroon aan. Je hebt geen honger, volop keuze en je kunt ook nog uiteten gaan. Benieuwd? Kom dan op 18 januari naar onze infosessie met proeverij en kickoff voor een 30 dagen Samen Sterk afslank challenge. Wil jij ook een gezonde levenstijl als een nieuwe way of live en een happy new you?
Dan ben ik jouw coach. Liefs Anja.

Onze 4 Zekerheden

t
Oprechte doelen
t
Deskundige medewerkers
t
Goede balance
t
huiselijke sfeer

Wij antwoorden binnen 24 uur