Een nieuw jaar een nieuw begin en wat voor een begin. Een jubileum met veel interessante verrassingen voor U!

Wat een jaar hebben we achter de rug. Lockdown en dan opnieuw een verhuizing van de Hofstraat naar de mooie grote nieuwe locatie aan de Nieuwmoersesteenweg 105 te Essen. Een top locatie in alle opzichten zo is gebleken.

We hebben veel te melden Het was een jaar met ups and downs, echter maakt dat je ook scherp, leer je en doe je nieuwe dingen, kijk en plan je vooruit.

Dit jaar is Caroline(verpleegkundige) erbij gekomen en heeft inmiddels haar plaatsje gevonden bij ons, in januari komt Sharon erbij(Sterkens Sport). We kunnen dus de lessen, uren en taken meer gaan uitbreiden, verdelen en specialiseren. Hierdoor gaan we ook de openingsuren uitbreiden en wel alsvolgt: Maandag, dinsdag(vanaf 10/1) en woensdag zijn wij open van 8.30-13.00uur en van 17.30-20.30uur, donderdag van 17.30-20.30 en vrijdag van 8.30-13.00uur. Dus 4 avonden en 4 dagdelen overdag.

Hieronder kondingen wij nu met trots onze plannen aan voor 2022!

Er zullen verschillende News berichten gaan komen over de verschillende onderwerpen.  

Hieronder geven wij alvast een kleine opsomming. Lees het goed door het is de moeite waard.

Naast de 4 E-fit Move plaatsen en de E-Shape en E-Relieve komt er nu ook het neusje van de zalm, de E-fit INFINITY bij. Dit apparaat is volledig draadloos en hiermee kun je in een training maar liefst 3 trainings signalen tegelijk instellen. Dus wil jij aan uithouding van spieren werken, of juist kracht, of anti-cellulites, of figuurverbetering. Met dit apparaat en training doe je dat gewoon in een keer.

Daarnaast starten we met het Mama Zelfzorg pakket in samenwerking met vroedvrouw en schrijfster van 2 boeken, Uwe Porters. Pré-mama gym, figuurverbetering en baby-massage pakket in een.

Dan onze samenwerking met Guy Gommeren, onze personaltrainer, mental coach, sport- en inspanningsfysioloog. Zijn lessen bestaan uit: functionele oefeningen waarbij je spiergroepen aanspreekt, afgewisseld met cardio. Dit alles op je eigen niveau en kunnen. De Circuit trainingen zijn met max. 12 personen. Individuele PT trainingen zijn ook mogelijk.

Nieuw zijn ook de E-fit Groepstraining. E-fit trainingen gaan wij ook verder uitbreiden. Naast de reguliere E-fit trainingen en de E-spinning gaan we ook een tryout doen met E-fit groepslessen. Laatste zal na 10 januari starten en voorlopig is er een uur gereserveerd op woensdag- en vrijdag voormiddag. Ook ideaal als voorbereiding op bijv. een Ski vakantie met onze Ski training. Opgeven kan bij ons vooraf via mail (voorlopig)

PS. food & lifestyle afslankchallenge start dit jaar ook weer en wel van: 18 januari t/m 16 februari gaan we weer van start met onze succesvolle afslankchallenge van 30 dagen. De kickoff is op dinsdag 18 januari om 19.00uur. We leggen uit hoe PS en de challenge werkt, voorwaarden van deelname en proeverij met na 30 dagen een eindactiviteit om het succes van de verloren kilo’s te vieren. Samen Sterk het werkt ieder jaar weer. Je verliest 4-6 kg in deze 30 dagen. Meedoen? Meldt je dan aan via info@body-update.be t/m 13 januari. Stel niet uit doe het NU! Je komt niet bij tussen Kerstmis en Oud-Nieuw, maar tussen Oud-Nieuw en Kerstmis.

Sportshop. Een recente laatste ontwikkeling die wij in januari oppakken is het integreren van een sportshop. Hier kun je kwaliteitskleding vinden o.a. voor tennis- en fitness. En niet onbelangrijk van kleine maatjes tot XXL. Deze kleding zal regelmatig van collectie veranderen. Wordt vervolgd.

Wil jij nu al meer info over alles? Vul dan ons contactformulier even in.

Onze 4 Zekerheden

t
Oprechte doelen
t
Deskundige medewerkers
t
Goede balance
t
huiselijke sfeer

Wij antwoorden binnen 24 uur